αστρολογικες προβλεψεις για δύο 16/06 Πέμπτη

imerisies-7314

αστρολογικες προβλεψεις για δύο

ζωδια Κριός
Τα συναισθήματα σας μπορεί να μοιάζουν αρκετά ωμά σήμερα. Μην προσπαθείτε να κρατήσετε τα πάντα μέσα σας. Πείτε στο ταίρι σας τι σας προβληματίσει και θα σας σταθεί.

ζωδια Ταύρος
Δεν υπάρχει λόγο να νιώθετε αμηχανία, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να μιλήσετε στο ταίρι σας για ότι έχετε στο μυαλό σας. Θα δείτε πως είναι καλοί ακροατές και δίνουν καλές συμβουλές.

ζωδια Δίδυμοι
Προσέξτε τα έξοδα σας τις επόμενες ημέρα, βγαίνουν εκτός ελέγχου και ήρθε η ώρα να κάνετε κράτει. Κάντε ένα σχέδιο με το ταίρι σας για να εξισορροπήσετε τη διασκέδαση, με τις έξυπνες επιλογές.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Κρατήστε λογαριασμό στα οικονομικά σας σήμερα. Τα μικρά πράγματα προσθέτονται, οπότε φροντίστε να μην βγαίνετε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλαβαίνετε. Μιλήστε στο ταίρι σας για οικονομία αν χρειάζεται.

ζωδια Λέων
Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας χαμένο στις σκέψεις σήμερα. Μπορείτε να τις μοιραστείτε με το ταίρι σας αν θέλετε, ή να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας μέχρι να νιώσετε έτοιμοι να μιλήσετε. Δώστε στον εαυτό σας όλο το χρόνο που χρειάζεται.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Παρθένος
Περάστε λίγο χρόνο μιλώντας με την οικογένεια σας σήμερα. Με το να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που σας αγαπάνε, θα νιώσετε φροντίδα και στοργή. Μπορείτε μετά να φέρετε αυτό το ωραίο συναίσθημα στη σχέση σας.

ζωδια Ζυγός
Το ταίρι σας χρειάζεται να είστε ευέλικτοι σήμερα. Μπορεί να απογοητευτείτε αν χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδια σας, αλλά αν μπορείτε να αφεθείτε στη ροή, θα ευχαριστηθείτε πολύ αυτό που θα συμβεί.

ζωδια Σκορπιός
Αποδεχτείτε πως κάποιες καταστάσεις είναι εκτός ελέγχου. Αντί να ανησυχείτε για αυτά που δεν μπορείτε να αλλάξετε, επικεντρωθείτε σε αυτά που πάνε καλά. Η σχέση παραμένει μια πηγή σταθερότητας.

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Εσείς και το ταίρι σας έχετε πολλά που πρέπει να κάνετε σήμερα, οπότε θα χρειαστεί να είστε ευέλικτοι για να τα προλάβετε όλα. Σκεφτείτε το να τα χωρίσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και μετά να βρεθείτε πάλι για ένα ρομαντικό βραδάκι.

ζωδια Αιγόκερως
Αν το ταίρι σας δεν είναι ο συνηθισμένος του εαυτός σήμερα, προσπαθήστε να μην το πάρετε προσωπικά. Μπορεί να έχουν κάτι στο μυαλό τους που τους αποσπά την προσοχή. Αν δεν θέλουν να μιλήσουν γι’ αυτό, δώστε τους χώρο.

zwdia - love

ζωδια Υδροχόος
Προσπαθήστε να κρατήσετε τα συναισθήματα σας υπό έλεγχο σήμερα. Το ταίρι σας χρειάζεται να είστε δυνατοί και υποστηρικτικοί, ενώ εκείνοι αντιμετωπίζουν κάτι δικό τους. Δείξτε τους πως θα είστε εκεί όταν σας χρειαστούν.

ζωδια Ιχθύες
Όσο καλά κι αν πιστεύετε πως ξέρετε το ταίρι σας, πάντα φαίνετε πως έχουν κάτι νέο να μοιραστούν μαζί σας. Σήμερα μπορεί να μάθετε την απάντηση σε κάτι που μπορεί να σας προβλημάτιζε.

zwdia-zodia-astrologia-65