αστρολογικες προβλεψεις για δύο 16/07 Σάββατο

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 16/07 Σάββατο

ζωδια Κριός
Ας ελπίσουμε να είστε προετοιμασμένοι για περιπέτεια, γιατί αυτό ακριβώς έρχεται στο δρόμο σας σήμερα! Το ταίρι σας έχει μια έκπληξη για εσάς, αλλά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να είναι έτοιμοι να την αποκαλύψουν.

ζωδια Ταύρος
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να διαφωνείτε σήμερα πάνω σε κάτι, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε να πιαστείτε σε διαμάχες εξουσίας για κάτι, το οποίο είναι ασήμαντο ούτως ή άλλως. Αυτή τη φορά απλά προσπεράστε το.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μην αφήσετε τα καλοσυνάτα πειράγματα να γίνουν κάτι πιο σκληρό σήμερα. Είναι φυσιολογικό να διαφωνείτε πάνω σε κάποια πράγματα, αλλά μην πείτε τίποτα που θα μετανιώσετε αργότερα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Ενδώστε στις δημιουργικές παρορμήσεις σας σήμερα! Εκπλήξτε το ταίρι σας γυρνώντας στο σπίτι με ένα τελείως νέο λουκ! Ή ίσως είναι το σπίτι σας που θα αποκτήσει νέο λουκ. Όπως και να χει, κάντε κάποιες αλλαγές και απολαύστε το.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Η φυσική σας αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά. Το ξέρετε ότι το έχετε μέσα σας να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Αν δείτε πως διστάζετε, πάρτε το ταίρι σας τηλέφωνο για να σας εμψυχώσει.

ζωδια Παρθένος
Με τόσα πολλά που συμβαίνουν στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, είναι δύσκολο να ξέρετε τι γίνετε παντού. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να συγκρίνετε το πρόγραμμα σας με του ταιριού σας και να φροντίσετε πως είστε συγχρονισμένοι.

ζωδια Ζυγός
Επικεντρωθείτε στην ευρύτερη εικόνα σήμερα και οι μικρότερες λεπτομέρειες θα τακτοποιηθούν από μόνες τους. Θα κάνετε πολλά στη δουλειά σας σήμερα, οπότε χαρίστε στον εαυτό σας ένα χαλαρωτικό απόγευμα μαζί με το ταίρι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Κρατήστε ήσυχο προφίλ στη δουλειά σήμερα, τώρα δεν είναι η ιδανική στιγμή να ζητήσετε χάρες από το αφεντικό. Τώρα η θετική σας ενίσχυση θα πρέπει να έρθει από το ταίρι σας.

ζωδια Τοξότης
Εσείς και το ταίρι σας είστε ευλογημένοι με την αφθονία της καλής τύχης. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα στο να σκεφτείτε όλα αυτά που σας έχουν δοθεί και την υπέροχη ζωή που έχετε δημιουργήσει μαζί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Αιγόκερως
Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για άδικες συναλλαγές στη δουλειά σας. Μέχρι το απόγευμα θα είστε τόσο κουρασμένοι που δεν θα θέλετε τίποτα άλλο από το να χαλαρώσετε με το ταίρι σας. Το ξέρετε ότι είναι στο πλευρό σας.

ζωδια Υδροχόος
Μην αφήσετε ένα τσακωμό με το ταίρι σας να συνεχιστεί και σήμερα. Προσπαθήστε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση που θα σας κάνει και τους δύο χαρούμενους. Ο χρόνος που περνάτε διαφωνώντας, είναι χαμένος χρόνος από το να τον περνάτε αγκαλιά.

ζωδια Ιχθύες
Θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε το μυαλό σας σε θέματα δουλειάς σήμερα. Το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ονειρεύεστε πως είστε με το ταίρι σας! Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και πριν το καταλάβετε θα είστε εκεί που θέλετε να είστε.

zwdia-66