αστρολογικες προβλεψεις για δύο 16/12 Παρασκευή

astrologia-eksagwno-ari-ermi

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 16/12 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Ο αυθορμητισμός σας, συν ένα στοργικό κύμα που έρχεται από τα αστέρια μας κάνουν μια διασκεδαστική βραδιά για τους δυο σας. Βρείτε ένα μέρος για να κυλιστείτε στο γρασίδι ή κάντε μια βόλτα στη πόλη – χεράκι χεράκι, φυσικά.

ζωδια Ταύρος
Δεν έχετε τη συνήθεια να κάνετε πράγματα από παρόρμηση – αργά και σταθερά είναι πολύ περισσότερο το στυλ σας. Πριν βγείτε δραματικά εκτός χαρακτήρα, συζητήστε με το ταίρι σας – ή τουλάχιστον προειδοποιήστε το.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ένας συνεργάτης σας έχει μια μοναδική οπτική σε κάτι που αφορά κατά πολύ τη σχέση σας. Μην φοβηθείτε να γίνετε λίγο πιο προσωπικοί εκεί δίπλα από τον καταψύκτη στο διάδρομο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Οι καλές αναμνήσεις μπαίνουν πάντα στην καρδιά σας και αυτή τη στιγμή εσείς οι δύο φτιάχνετε κάποιες καταπληκτικές. Καταγράψτε τον έρωτα σας με φωτογραφίες, στο ημερολόγιο σας, ή ακόμα και μια σειρά από ερωτικά γράμματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λέων
Πάρτε τον εαυτό σας, προσθέστε στο μείγμα το ταίρι σας και ανακατέψτε καλά με τον ενθουσιασμό της μάθησης κάτι νέου – τι βγαίνει; Το είδος της διασκέδασης που ανοίγει την καρδιά, το μυαλό και τον έρωτα.

ζωδια Παρθένος
Η ομαδική δουλειά απλά δεν είναι για σας αυτή τη στιγμή. Αντί να φτιάξετε δείπνο μαζί, ο ένας απ’ τους δύο ας φροντίσει τον άλλο – ύστερα ίσως, μπορεί ο άλλος να ανταποδώσει με λίγο μασάζ.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός
Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα – ή τουλάχιστον τη μισή όταν πρόκειται για τη σχέση σας. Το τι φέρνετε στη σχέση σας τώρα είναι ζωτικής σημασίας, έτσι φροντίστε να είναι προσεκτικό και θετικό.

ζωδια Σκορπιός
Παραδόξως, ο τρόπος να πάρετε αυτό που θέλετε από τη σχέση σας αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσετε να προσπαθείτε τόσο πολύ. Σταματήστε να προσπαθείτε να περάσετε το δικό σας και αφήστε τα πράγματα να ξεδιπλωθούν από μόνα τους.

ζωδια Τοξότης
Αν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε οι δυο σας έξω από το σπίτι και ο καιρός είναι καλός, τότε κάντε το. Το να πάρετε λίγο καθαρό αέρα θα αναζωογονήσει το σύστημα σας με έναν πολύ σέξι τρόπο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Το να ισορροπήσετε τις φιλοδοξίες για την καριέρα σας με την ερωτική σας ζωή θα χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια αυτή τη στιγμή. Ξοδέψτε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να διασφαλίσετε ότι δεν παραμελείτε κάτι (ή κάποιον) πολύ σημαντικό.

ζωδια Υδροχόος
Θα θέλετε τα πλάνα που κάνετε αυτή τη στιγμή να έχουν μεγάλο περιθώριο αλλαγής, καθώς σκέφτεστε νέες και βελτιωμένες παραλλαγές ανά λίγα λεπτά για την ακρίβεια.

ζωδια Ιχθύες
Η γραμμή ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία είναι θολά στην καλύτερη και οι προσπάθειες σας να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με το ταίρι σας μπορεί απλά να δημιουργούν μεγαλύτερη αβεβαιότητα. Αφεθείτε στη ροή, τουλάχιστον για τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00