αστρολογικες προβλεψεις για δύο 17/06 Παρασκευή

sxeseis-nees-gnwrimies

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 17/06 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Μπορεί να μην πάνε όλα όπως τα θέλετε σήμερα. Αντί να παραμένετε στα αρνητικά, επικεντρωθείτε σε αυτά που πάνε καλά. Μπορείτε να βασιστείτε στο ταίρι σας για να φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο σας το απόγευμα.

ζωδια Ταύρος
Μην είστε τόσο πεπεισμένοι πως είστε σωστοί σήμερα, σε σημείο που φανείτε αλαζόνες. Το ταίρι σας μπορεί να έχει κάποιες πληροφορίες που δεν ξέρετε, οπότε ακούστε αυτό που έχουν να σας πουν.

ζωδια Δίδυμοι
Ήρθε η ώρα να βάλετε τις ιδέες σας σε κίνηση. Αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω και κάντε ότι χρειάζεται για να το αλλάξετε. Το ταίρι σας μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια, οπότε βάλτε το στο παιχνίδι.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Το ταίρι σας μπορεί να νιώθει λίγο παραπάνω ευαίσθητο σήμερα, οπότε αν τους πειράζετε, σιγουρευτείτε πως το παίρνουν για αστείο. Ίσως είναι καλύτερα να παραμείνετε στα στοργικά λόγια για σήμερα.

ζωδια Λέων
Η αυτοπεποίθηση σας επεκτείνετε και στην σπιτική σας ζωή επίσης. Νιώθετε καλά και φαίνετε. Πηγαίντε το ταίρι σας σε κάποιο όμορφο μέρος, όπου μπορείτε να ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Παρθένος
Με τόσα πολλά που γίνονται αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να προσπαθήσετε για να παραμείνετε οργανωμένοι. Θέστε έναν χρόνο σήμερα για να συγχρονίσετε τα προγράμματα σας με το ταίρι σας. Δεν θέλετε να χάσετε τη διασκέδαση!

ζωδια Ζυγός
Το ταίρι σας μπορεί να έρθει σε εσάς για μια συμβουλή σήμερα. Πρέπει να νιώσετε γοητευμένοι – προφανώς εκτιμούν την άποψη σας. Ακούστε αυτό που σας λέει το στομάχι σας και δώστε τους τη συμβουλή σας αναλόγως.

ζωδια Σκορπιός
Η αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα, μπορεί επίσης να σημαίνει και αυξημένα επίπεδα του στρες. Βάλτε λίγη χαλαρωτική ώρα με το ταίρι σας στο πρόγραμμα σας. Θα νιώσετε καλύτερα όταν θα ησυχάσετε στον καναπέ σας με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι.

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Καλά νέα από μακριά θα έρθουν στο δρόμο σας σήμερα. Ας σας φέρουν την έμπνευση να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε διακοπές με το ταίρι σας. Ακόμα και αν είναι μακριά στο μέλλον, θα είναι διασκεδαστικό να το ονειρεύεστε.

ζωδια Αιγόκερως
Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον που συμπεριφέρεται άσχημα σε μια κοινωνική κατάσταση. Δεν μπορείτε πάντα να ελέγξετε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, αλλά προσπαθήστε να μην τα αφήσετε να χαλάσουν τις καλές στιγμές που θα περάσετε το απόγευμα με το ταίρι σας.

zwdia - love

ζωδια Υδροχόος
Ενδώστε στις παρορμήσεις σας σήμερα, ειδικά σε αυτές που έχουν να κάνουν με το ταίρι σας. Θα ενθουσιαστούν όταν πάρετε τον έλεγχο στην κρεβατοκάμαρα και τους δείξετε κάτι που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ.

ζωδια Ιχθύες
Παρά τις προσπάθειες σας, το δράμα ξεπετάγεται κατά καιρούς μέσα στη σχέση σας. Μην αφήσετε ένα μικρό περιστατικό να γίνει μεγάλο θέμα. Αφήστε το να ξεφουσκώσει και επιστρέψτε στην φυσιολογική χαρούμενη διάθεση σας.

zwdia