αστρολογικες προβλεψεις για δύο 17/09 Σάββατο

potential_1366x768

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 17/09 Σάββατο

ζωδια Κριός
Κάτι απαιτεί πολλά από εσάς αυτή τη στιγμή και μπορεί να επηρεάζει τη σχέση σας. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας για την κατάσταση. Θα δείξουν μεγαλύτερη κατανόηση, όταν θα ξέρουν τι συμβαίνει.

ζωδια Ταύρος
Προσπαθήστε να δείτε μια κατάσταση από την οπτική του ταιριού σας σήμερα. Μπορεί και πάλι να νιώθετε ότι οι ιδέες σας είναι οι σωστές, αλλά τουλάχιστον θα κατανοήσετε καλύτερα το πώς σκέφτονται.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αν δεν είστε σίγουροι για το ποιος είναι ο στόχος σας, μπορεί να δυσκολευτείτε να ξεκινήσετε. Συζητήστε με το ταίρι σας τι θέλετε να πετύχετε μαζί και έπειτα σχεδιάστε ένα πλάνο για το πώς θα το κάνετε αυτό πραγματικότητα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Έχετε κάτι στο μυαλό σας που σας εμποδίζει να δοθείτε ολοκληρωτικά στο ταίρι σας. Μιλήστε τους για τις ανησυχίες σας και θα μπορέσετε να επιστρέψετε στον συνηθισμένο στοργικό εαυτό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Μετά από μια περίοδος αβεβαιότητας, θα ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Η κατεύθυνση που βαδίζει η σχέση σας, δεν ήταν ποτέ πιο ξεκάθαρη. Όλα πάνε όπως τα θέλετε, οπότε συνεχίστε έτσι και κάντε μια τολμηρή κίνηση.

ζωδια Παρθένος
Αν θέλετε κάτι να συμβεί, θα πρέπει να στρωθείτε στη δουλειά και να το κάνετε να συμβεί. Ενωθείτε με το ταίρι σας και κάντε μια ομαδική προσπάθεια. Θα επιτύχετε περισσότερα και θα περάσετε καλύτερα κάνοντάς τα.

ζωδια Ζυγός
Μην αφήσετε οποιαδήποτε περίεργα συναισθήματα ή την αβεβαιότητα να σας ρίξει. Περνάτε μια αμήχανη περίοδο και ενώ δεν είναι διασκεδαστική, να είστε σίγουροι ότι δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Η επικοινωνία με το ταίρι σας θα είναι εύκολη σήμερα. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία για να αναφέρετε ένα θέμα που σας προβλημάτιζε. Η απάντηση που θα πάρετε, θα είναι καλύτερη από αυτό που πιστεύατε.

ζωδια Τοξότης
Προσέχετε τα έξοδά σας τις επόμενες ημέρες. Εσείς και το ταίρι σας απολαμβάνετε την καλή ζωή, αλλά μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε λίγη φειδώ, ενώ εξοικονομείτε για την επόμενη μεγάλη σας κίνηση.

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να νιώθετε ότι δεν κάνετε σημαντική πρόοδο σε μια κατάσταση με το ταίρι σας, αλλά στην πραγματικότητα, έχετε φτάσει αρκετά μακριά. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα στο να σκεφτείτε το παρελθόν και έπειτα κάντε σχέδια για το μέλλον.

ζωδια Υδροχόος
Μπορεί να νιώθετε αβέβαιοι σχετικά με το γιατί τα πράγματα συμβαίνουν, όπως συμβαίνουν. Αν δεν μπορείτε να δείτε τίποτα άσχημο στην επιφάνεια, μιλήστε στο ταίρι σας για τις ανησυχίες σας. Θα μπορέσουν να ησυχάσουν το μυαλό σας.

ζωδια Ιχθύες
Το ταίρι σας στηρίζεται πάνω σας, όσο στηρίζεστε και εσείς πάνω του. Έχετέ το αυτό στο μυαλό σας σήμερα, αν νιώθετε ότι δεν έχετε τίποτα να προσφέρετε. Το ταίρι σας θα ήταν χαμένο χωρίς εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75