αστρολογικες προβλεψεις για δύο 18/08 Πέμπτη

pragmata-poy-theloyn-oi-gynaikes

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 18/08 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Αυτή τη μέρα είναι εντάξει να ακολουθείτε την καρδιά σας. Χαρίστε στον πραγματικό σας έρωτα λίγο παραδοσιακό ρομαντισμό. Κανένα συναίσθημα δεν είναι πολύ δραματικό, καμία κίνηση δεν είναι υπερβολική.

ζωδια Ταύρος
Τα συναισθήματά σας απέναντι στο ταίρι σας έχουν μια παραπάνω ένταση σήμερα. Μην προσπαθήσετε καν να αντισταθείτε – κακομάθετέ το και αφήστε το πάθος σας να σας μεταφέρει σε ένα νέο επίπεδο ρομαντισμού. Αυτή θα είναι μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.

 

ζωδια Δίδυμοι
Σήμερα, επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας και επικεντρωθείτε ο ένας στον άλλον. Αφιερώστε το χρόνο στο να εξερευνήσετε πραγματικά τον άλλον, τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή. Θα βγείτε με μία ακόμα δυνατότερη σύνδεση.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αφήστε αυτή τη μέρα να σας εμπνεύσει να φτάσετε το πάθος που νιώθετε ο ένας για τον άλλον, σε ένα νέο επίπεδο. Γίνετε δημιουργικοί, ενώ εξερευνάτε τρόπους να δίνετε και να λαμβάνετε την απόλαυση και ελάτε πιο κοντά από ποτέ.

ζωδια Λέων
Ανεβάστε τη θερμοκρασία, αφήστε όλες σας τις προκαταλήψεις και εξερευνήστε την άγρια πλευρά σας μαζί με το ταίρι σας σήμερα. Μπορείτε να απολαύσετε τις καρδιές και τα λουλούδια κάποια άλλη στιγμή, αυτή η μέρα έχει να κάνει μόνο με το πάθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Γιορτάστε το πάθος σας για τον πραγματικό σας έρωτα με έναν μοναδικό τρόπο σήμερα. Ξεκινήστε ρομαντικά αν θέλετε, αλλά τελειώστε με κάτι που είναι σημαντικό μόνο για τους δυο σας.

ζωδια Ζυγός
Ταιριάζει απόλυτα στην ημέρα το ότι η Αφροδίτη σας χαμογελά σήμερα. Κάντε ολόκληρη την ημέρα μια γιορτή, για την αγάπη που έχετε ο ένας για τον άλλον. Τα απόγευμα, το πάθος σας δεν θα γνωρίζει όρια.

ζωδια Σκορπιός
Ενώ όλοι οι άλλοι κάνουν τα παλιά και συνηθισμένα πράγματα, εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να βρείτε έναν μοναδικό τρόπο να γιορτάσετε την αγάπη σας μαζί. Κάντε κάτι που εκφράζει το ποιοι είστε ως προσωπικότητες.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Οι καρδιές και τα λουλούδια είναι αρκετά για κάποιους, αλλά αυτό που εσείς θέλετε είναι χρόνος μόνο με το ταίρι σας. Ενδώστε στις καλές ορμές σας και κάντε τον έρωτα να διαρκέσει όλη τη νύχτα.

ζωδια Αιγόκερως
Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη στον έρωτα, οπότε πείτε στο ταίρι σας όλους τους τρόπους που σας κάνει ευτυχισμένους. Αν δεν έχετε τον τρόπο με τα λόγια, ψάξτε για πιο δημιουργικούς τρόπους να εκφράσετε την απόλαυσή σας.

ζωδια Υδροχόος
Σχεδιάστε ένα ιδιωτικό απόγευμα μαζί με το ταίρι σας, για να γιορτάσετε τη σχέση σας. Ξεκινήστε με το να μοιραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, και μετά αφήστε το πάθος που νιώθετε ο ένας για τον άλλον να σας πει τι να κάνετε στη συνέχεια.

ζωδια Ιχθύες
Μπορείτε να αισθάνεστε καλά, ξέροντας ότι είστε στο σωστό μονοπάτι μέσα στη σχέση σας. Κάντε κάτι σήμερα για να γιορτάσετε όλα αυτά που πετύχατε μαζί, και όλα αυτά που θα κάνετε στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra