αστρολογικες προβλεψεις για δύο 19/08 Παρασκευή

zwdia-evdomadiaies14-20-7-14_1

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 19/08 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Να είστε ευαίσθητοι στα συναισθήματα του ταιριού σας σήμερα. Θυμίστε στον εαυτό σας ότι και οι δύο έχετε κάποια πράγματα που τα θεωρείτε σημαντικά. Αν εκείνου είναι διαφορετικά από τα δικά σας, κάντε μια προσπάθεια να δείξετε ενδιαφέρον.

ζωδια Ταύρος
Αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό σήμερα, ρίξτε του μια πιο προσεκτική ματιά πριν δεσμευτείτε σε κάτι. Το να πάρετε τη γνώμη του ταιριού σας, μπορεί να σας αποτρέψει από το να κάνετε ένα πολυέξοδο λάθος.

 

ζωδια Δίδυμοι
Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας σήμερα, ειδικά αν εσείς και το ταίρι σας έχετε διαφορετικές ιδέες για κάτι. Και οι δυο σας έχετε σωστά επιχειρήματα, οπότε βρείτε ένα κοινό έδαφος που μπορείτε να συμφωνήσετε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Περνάτε πολύ χρόνο φροντίζοντας το ταίρι σας, αλλά σήμερα ήρθε η ώρα για λίγη φροντίδα του εαυτού σας. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα μασάζ και αφήστε τα προβλήματά σας να φύγουν μακριά. Θα γυρίσετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για τα πάντα.

ζωδια Λέων
Θα ξεκινήσετε την ημέρα με απεριόριστο ενθουσιασμό, τον οποίο θα μεταφέρετε και μέσα στη γεμάτη εβδομάδα σας. Ρωτήστε το ταίρι σας αν χρειάζεται τη βοήθειά σας κάπου, καθώς έχετε την ενέργεια δύο ανθρώπων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Η σοβαρή σας φύση μπορεί να σας εμποδίσει να βγείτε έξω, και να κάνετε κάτι που θέλετε πολύ να δοκιμάσετε. Αν το ταίρι σας προσπαθήσει να σας δελεάσει, ενδώστε! Δεν χρειάζεται να είστε υπεύθυνοι όλη την ώρα.

ζωδια Ζυγός
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε τις μεγάλες ιδέες σας στο ταίρι σας, καθώς έχετε αυξημένη την ικανότητα να κάνετε τον εαυτό σας κατανοητό. Είναι πιο πιθανό να είναι περισσότερο ανοιχτόμυαλο, ακόμα κι αν δεν συμφωνεί μαζί σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι και χωρίς κίνητρα, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την ενέργεια του ταιριού σας σήμερα. Έχει την ικανότητα να σας ανεβάσει και να σας εμπνεύσει να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

ζωδια Τοξότης
Η εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας θα σας κάνει να ξεπεράσετε μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά, αλλά δεν χρειάζεται να τελειώσει εκεί. Δείξτε στο ταίρι σας ότι ξέρετε κάποια κόλπα και στην κρεβατοκάμαρα, επίσης!

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να ξεκινήσετε τη μέρα σας σκεπτόμενοι ότι δεν μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσα μπορείτε να πετύχετε. Θα έχετε ακόμα και τον χρόνο να συναντήσετε το ταίρι σας για ένα αυθόρμητο ραντεβού.

ζωδια Υδροχόος
Θετική ενέργεια σας περικλείει σήμερα, και νιώθετε ότι όλα είναι δυνατά. Μοιραστείτε την καλή σας αύρα με το ταίρι σας. Αν δεν νιώθει ήδη καλά, θα θέλει να περάσει χρόνο μαζί σας.

ζωδια Ιχθύες
Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σήμερα, οπότε τολμήστε να είστε άφοβοι. Όταν ξέρετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κακή επιλογή, τι θα επιλέξετε να κάνετε; Μπορεί να ήρθε η στιγμή να δείξετε στο ταίρι σας μια άλλη σας πλευρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75