αστρολογικες προβλεψεις για δύο 20/04 Τετάρτη

sxesi-sex

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Πείτε στο ταίρι σας τι θα σας έκανε χαρούμενους σήμερα. Μπορεί να μην μπορούν να μαντέψουν τι σκέφτεστε, αλλά αν τους πείτε τι έχετε στο μυαλό σας θα ανταποκριθούν.

ζωδια Ταύρος
Μετά από μια πυρετώδη μέρα, θα απολαύσετε ένα ήσυχο απογευματάκι μαζί με το ταίρι σας. Το δείπνο στο κρεβάτι είναι μια καλή αρχή. Και για να νιώσετε πολύ χλιδάτοι, προσθέστε και γλυκό μετά.

 

 

ζωδια Δίδυμοι
Αυτή τη στιγμή ξέρετε τι θέλετε και δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο. Δεν πειράζει το να είστε εγωιστές καμιά φορά, απλά φροντίστε να δίνετε και στο ταίρι σας την ευκαιρία να παίρνει και αυτό τις αποφάσεις κάποιες φορές.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Θα πρέπει να προσπαθήσετε για να καταλάβετε τι συμβαίνει με το ταίρι σας σήμερα και γιατί δεν σας μιλάνε. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας και στα στοιχεία που σας δίνουν και θα είστε μια χαρά.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λέων
Παρά τις καλύτερες προθέσεις σας, μπορεί να βρεθείτε να τσακώνεστε με το ταίρι σας. Κάντε μια προσπάθεια να διατηρήσετε καλή θέληση, μην πείτε τίποτα που θα μετανιώσετε αργότερα και θα το ξεπεράσετε.

ζωδια Παρθένος
Μπορεί το ταίρι σας να σας κάνει μια τρίπλα σήμερα και να αλλάξει τα σχέδια σας την τελευταία στιγμή. Δείξτε του πως είστε ομαδικός παίκτης και ακολουθήστε τα νέα σχέδια χωρίς να το κάνετε καθόλου θέμα.

ζωδια Ζυγός
Καλέστε το αγαπημένο σας ζευγάρι σε ένα χαλαρό γεύμα στο σπίτι σας σήμερα. Η χαλαρή φιλοξενία στο σπίτι σας είναι ο ιδανικός τρόπος να τα πείτε με τους φίλους σας και ίσως ακόμα και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Σκορπιός
Ενθαρρύνετε το ταίρι σας να κάνει όλα τα σχέδια σήμερα. Αν εσείς είστε αυτοί που συνήθως παίρνεται όλες τις πρωτοβουλίες, θα είναι δύσκολο να πάρετε τον δευτερεύον ρόλο. Αλλά προσπαθήστε το όπως και να χει – το να αφεθείτε θα σας κάνει να νιώσετε απελευθέρωση.

ζωδια Τοξότης
Η σημερινή μέρα μπορεί να σας βρει να αναρωτιέστε αν είστε στο σωστό δρόμο. Εμπιστευτείτε αυτό που σας λένε τα ένστικτα σας. Αν τα πράγματα στη ζωή σας και η σχέση σας, σας κάνουν να νιώθετε καλά, τότε κάτι καλό κάνετε, δεν μπορεί.

ζωδια Αιγόκερως
Αν το ταίρι σας θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο σήμερα, δώστε του μια ευκαιρία. Το να έχετε την θέληση να πειραματίζεστε, είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό και σίγουρα θα βοηθήσει την ερωτική σας ζωή να παραμείνει συναρπαστική!

ζωδια Υδροχόος
Αν η πολυάσχολη ζωή σας, σας έχει κάνει να μείνετε πίσω στις δουλειές του σπιτιού, τώρα είναι η ώρα να ξεμπερδεύετε. Θα είστε πιο άνετα μαζί με το ταίρι σας, αν η ερωτική σας φωλίτσα είναι πιο φιλόξενη.

ζωδια Ιχθύες
Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που είπατε στο ταίρι σας τι σημαίνει για εσάς, ήρθε η ώρα να το αλλάξετε αυτό. Ακόμα και αν ξέρουν πως νοιάζεστε, το να σας ακούσουν να λέτε τις λέξεις, θα τους κάνει να νιώσουν πως τους αγαπάνε.