αστρολογικες προβλεψεις για δύο 20/08 Σάββατο

97723020

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 20/08 Σάββατο

ζωδια Κριός
Μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε κάτι νέο σήμερα. Αν το ταίρι σας σάς προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο, πείτε του ότι δεν σας πειράζει να δοκιμάσετε οτιδήποτε κι αν θέλει. Θα εκτιμήσει τη θέλησή σας να το εμπιστευτείτε.

ζωδια Ταύρος
Αφιερώστε σήμερα λίγο χρόνο σε μια συζήτηση για τα οικονομικά μαζί με το ταίρι σας. Βάζοντας έναν στόχο για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μαζί, θα δώσει και στους δυο σας το κίνητρο να κάνετε οικονομία.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μπορείτε να διαλύσετε την ένταση μιας στιγμής, κάνοντας το ταίρι σας να γελάσει σήμερα. Όταν και οι δύο νιώθετε πιο χαλαροί, θα σας είναι πιο εύκολο να σκέπτεστε στο ίδιο μήκος κύματος.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Σήμερα θα βρείτε την απάντηση που ψάχνατε, και αυτό που θα μάθετε μπορεί να μην είναι αυτό που περιμένατε. Ξέρετε το ταίρι σας αρκετά καλά, αλλά μπορεί ακόμα να σας εκπλήσσει κάποιες φορές!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας σήμερα, πείτε στο ταίρι σας άμεσα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε σκληροί, απλά πείτε αυτό που έχετε να πείτε με ευθύτητα και ειλικρίνεια.

ζωδια Παρθένος
Περνάτε πολύ χρόνο ζητώντας από τους άλλους καθοδήγηση. Το ταίρι σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό δρόμο, αλλά στο τέλος η απάντηση είναι μέσα σας. Εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να γνωρίζετε τι είναι σωστό για εσάς.

ζωδια Ζυγός
Μιλήστε σε ένα στενό σας φίλο σήμερα, για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε κάποιες πράξεις του ταιριού σας. Κάποιος που δεν είναι μέσα στην κατάσταση, μπορεί να είναι πιο αντικειμενικός από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Αν δεν είστε σίγουροι για το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενή σας κίνηση, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ακολουθήσει το ταίρι σας. Μπορεί να σας οδηγήσει μέσα από κάποιες δύσκολες αποφάσεις, ενώ εσείς ξεκαθαρίζετε τις επιλογές σας.

ζωδια Τοξότης
Πριν ρωτήσετε το ταίρι σας τι έχει στο μυαλό του σήμερα, αφιερώστε λίγο χρόνο στην παρατήρηση της συμπεριφοράς του. Πιθανότατα σας δίνει κάποια στοιχεία και εσείς απλά πρέπει να καταλάβετε τι σημαίνουν.

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Η επιμονή σας αποδίδει σήμερα, όταν το ταίρι σας επιτέλους συμφωνεί να δοκιμάσει το πλάνο σας. Το ξέρετε ότι μπορεί να λειτουργήσει, αλλά το να το πείσετε ήταν μια άλλη ιστορία. Μην καμαρώσετε υπερβολικά όταν αποδειχθεί ότι ήσασταν σωστοί.

ζωδια Υδροχόος
Έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια δυνατή σύνδεση με το ταίρι σας σήμερα. Ανοίξτε τον εαυτό σας σε αυτό και θα νιώσει ότι πρέπει να κάνει το ίδιο. Δείξτε του πως η καρδιά του είναι ασφαλής μαζί σας.

ζωδια Ιχθύες
Επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση σήμερα. Αν το ταίρι σας σάς έχει πει κάτι εμπιστευτικά, μην αραδιάσετε τα μυστικά του σε όλους σας τους φίλους. Δεν είναι όλα για να μοιράζονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75