αστρολογικες προβλεψεις για δύο 04/09 Κυριακή

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 4/09 Κυριακή

ζωδια Κριός
Το να περάσετε την βραδιά σας στο σπίτι ακούγεται πιο ιδανικό σήμερα από το να βγείτε έξω. Δελεάστε το ταίρι σας να σας κάνει παρέα δημιουργώντας έναν άνετο χώρο μόνο για τους δυο σας. Θα ξεχάσετε απόλυτα τον έξω κόσμο.

ζωδια Ταύρος
Είναι η ιδανική στιγμή για να πείτε πως αισθάνεστε πραγματικά στο ταίρι σας. Θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ευκολία και κανένα θέμα δεν θα σας φανεί ιδιαίτερα δύσκολο. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τακτ και θα είστε μια χαρά.

ζωδια Δίδυμοι
Μπορεί να μην πάρετε αυτό ακριβώς που θα θέλατε σήμερα, αλλά μην το αφήσετε να σας χαλάσει τη μέρα. Πείτε στο ταίρι σας ότι είστε απογοητευμένοι και μετά προσπεράστε το. Κάτι καλύτερο προορίζετε για εσάς.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Αυτή είναι η ιδανική ημέρα για να είστε διεκδικητικοί στη σχέση σας. Πάρτε τα ηνία και δείξτε τους τι θέλετε και πως το θέλετε. Μην ανησυχείτε για το αν θα τους ξενερώσει η συμπεριφορά σας, θα ενθουσιαστούν να σας δουν σε αυτόν τον ρόλο.

ζωδια Λέων
Ψάξτε για δημιουργικές λύσεις στα πολύπλοκα προβλήματα σήμερα. Αν εσείς και το ταίρι σας δυσκολεύεστε να βρείτε κοινό έδαφος, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο γιατί τσακώνεστε. Μπορεί να δείτε πως δημιουργείται πολύς σαματάς για το τίποτα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Μπορεί να νιώθετε εξουθενωμένοι σήμερα, αλλά αν το ταίρι σας έχει περισσευούμενη ενέργεια, μπορείτε να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό του. Αφήστε τους να σας πείσουν να βγείτε και μόλις ξεκινήσετε να το διασκεδάζετε δεν πρόκειται να το μετανιώσετε.

ζωδια Ζυγός
Μετά από μια περίοδο που τα πράγματα στη σχέση σας ήταν ομαλά, μπορεί να συναντήσετε ένα εμπόδιο σήμερα. Να είστε υπομονετικοί και θα περάσει. Είστε αρκετά δυνατοί για να αντέξετε την κάθε κατάσταση.

ζωδια Σκορπιός
Να είστε πρόθυμοι να αφεθείτε και να δείτε που θα σας πάει το σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να έχει κάποιες ιδέες που να θέλει να δοκιμάσει, οπότε αφήστε τους να σας οδηγήσουν. Μπορεί να δείτε πως σας αρέσει να παίρνετε έναν πιο παθητικό ρόλο κατά καιρούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να είστε σε διαφορετικά μήκη κύματος σχετικά με την ενέργεια σας σήμερα. Αντί να προσπαθείτε να πιέσετε τον εαυτό σας για να συγχρονιστείτε, επιτρέψτε του να πάει με τον δικό του ρυθμό. Δεν θα πάρει πολύ μέχρι να συγχρονιστείτε και πάλι.

ζωδια Αιγόκερως
Θα έχετε πρόβλημα στο να επικεντρωθείτε στο που στέκεστε στο παρόν, γιατί οι σκέψεις σας τρέχουν στο μέλλον. Θυμηθείτε ότι η κάθε μέρα με το ταίρι σας αξίζει, ακόμα και αυτές που φαίνονται συνηθισμένες.

ζωδια Υδροχόος
Μην αφήσετε την συναισθηματική σας φύση να σας πετάξει εκτός πορείας σήμερα. Αν χρειάζεστε υποστήριξη, το ταίρι σας θα είναι εκεί για εσάς. Πείτε τους τι μπορούν να κάνουν για να σας βοηθήσουν να ξανακερδίσετε την συγκέντρωση σας.

ζωδια Ιχθύες
Αν αμφιβάλατε ποτέ για το πόσο πολύ το ταίρι σας σας εκτιμά, σήμερα θα πάρετε αποδείξεις για το πόσα σημαίνετε γι’ αυτό. Η παρουσία σας στη ζωή του είναι αναντικατάστατη, ακόμη και αν δεν σας το λένε πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia