αστρολογικες προβλεψεις για δύο 2/09 Παρασκευή

rusalki_527

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 2/09 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Αποφύγετε την ασάφεια όταν μιλάτε στο ταίρι σας σήμερα. Αν υπάρχει παραπάνω από ένας τρόποι να ερμηνεύσει τα λόγια σας, να είστε σαφείς σχετικά με το νόημά τους. Μην αφήσετε να αναρωτιέται για τις προθέσεις σας.

ζωδια Ταύρος
Δεν θέλετε να πάρετε τον ασφαλή δρόμο σήμερα. Αν μια ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά σας, αρπάξτε την. Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να κάνετε καλά πράγματα να συμβούν για εσάς και το ταίρι σας.

ζωδια Δίδυμοι
Αν δίνατε υποσχέσεις στο ταίρι σας, είναι καιρός να αρχίσετε να τις πραγματοποιείτε. Αντί να του λέτε τι σχεδιάζετε να κάνετε, εκπλήξτε το κάνοντας απευθείας πράξεις.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Αφήστε τα ήσυχα πράγματα για τους υπόλοιπους – εσείς και το ταίρι σας θέλετε να βρίσκεστε στην άγρια πλευρά. Δεν υπάρχει κάτι που είναι υπερβολικά εξωφρενικό για εσάς αυτή τη στιγμή, οπότε γίνετε δημιουργικοί και κάντε το να συμβεί.

ζωδια Λέων
Το ταίρι σας ξέρει ήδη ότι μπορείτε να είστε ρομαντικοί. Σήμερα δείξτε του ότι μπορείτε επίσης να είστε καλός συμπαίκτης. Χρειάζεται τη βοήθεια σας για κάτι, οπότε πείτε του ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σας.

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Είναι εντός των δυνάμεών σας να κάνετε τη σημερινή ημέρα αυτό ακριβώς που θέλετε να είναι. Αν βρεθείτε σε αδιέξοδο με το ταίρι σας, να ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές και να καταλήξετε με ένα θετικό αποτέλεσμα.

ζωδια Ζυγός
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να μοιραστείτε τις πιο προσωπικές σας σκέψεις με το ταίρι σας. Δεν θα έχετε πρόβλημα να εκφράσετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, και εκείνο θα αποδειχθεί εξαιρετικός ακροατής.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Θα μπείτε στον πειρασμό να πάρετε ένα μεγάλο ρίσκο σήμερα, αλλά μπορεί να μην αποδώσει. Αφήστε αυτή την ιδέα σας για αργότερα, όταν θα έχετε περισσότερο χρόνο για να την σκεφτείτε. Αν νιώθετε ανήσυχοι, επικεντρωθείτε στο να περάσετε καλά με το ταίρι σας.

ζωδια Τοξότης
Συμβαίνουν τόσα πολλά στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, που δεν έχετε χρόνο να βαρεθείτε. Σπάστε την ημέρα σας σε μικρότερα τμήματα, και φροντίστε να σχεδιάσετε κάποιο χρόνο για να χαλαρώσετε παρέα με το ταίρι σας.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Αιγόκερως
Όταν επικοινωνείτε με το ταίρι σας σήμερα, μπείτε απευθείας στο ψητό. Θα έχετε καλύτερη αντίδραση αν δεν θάβετε τις σκέψεις σας ανάμεσα σε πολλές έξτρα λέξεις. Μην το κάνετε να προσπαθήσει για να καταλάβει τι εννοείτε.

ζωδια Υδροχόος
Όλοι περιμένουν από εσάς να τους δείξετε τη νέα μόδα, οπότε ικανοποιείστε τις προσδοκίες τους. Γίνετε αυτοί που ξεκινάνε το σούσουρο σήμερα. Ότι κάνετε εσείς και το ταίρι σας τώρα, θα το κάνουν όλοι το επόμενο Σαββατοκύριακο.

ζωδια Ιχθύες
Αφήστε τα σχέδιά σας για σήμερα ανοιχτά. Είτε εσείς είτε το ταίρι σας, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές την τελευταία στιγμή και θα θέλετε να είστε προετοιμασμένοι για να τις αντιμετωπίσετε. Θα βρείτε μια δημιουργική λύση σε ότι κι αν συμβεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις