αστρολογικες προβλεψεις για δύο 21/06 Τρίτη

1369655715

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 21/06 Τρίτη

ζωδια Κριός
Μπορεί να αισθανθείτε πως πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας μπροστά στο ταίρι σας σήμερα, αλλά αναρωτηθείτε τι συμβαίνει πραγματικά. Αμφισβητείτε πραγματικά τον εαυτό σας, ή μήπως νιώθετε ανασφαλείς;

ζωδια Ταύρος
Θα βρείτε τον εαυτό απόλυτα συγχρονισμένο με το ταίρι σας σήμερα. Ότι ξεκινήσει σαν παιχνιδιάρικη διάθεση, μπορεί πολύ εύκολα να εξελιχθεί σε μια πιο σοβαρή ρομαντική βραδιά. Μην κρατηθείτε πίσω!

ζωδια Δίδυμοι
Έχετε πολλά στο μυαλό σας σήμερα και μπορεί να φανείτε αφηρημένοι στο ταίρι σας. Πείτε τους πως ακόμα και αν σκέφτεστε κάτι άλλο, είστε πάντα εκεί γι’ αυτούς.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Με τόσα πολλά που γίνονται αυτή τη στιγμή, θα είναι εύκολο να σας ξεφύγουν κάποιες λεπτομέρειες. Περάστε λίγο χρόνο σήμερα εξετάζοντας όλα σας τα σχέδια μαζί με το ταίρι σας για να σιγουρευτείτε πως και οι δύο σκέφτεστε τα ίδια.

ζωδια Λέων
Περάστε χρόνο να σχεδιάσετε αυτά που θα κάνετε σήμερα. Το να είστε παρορμητικοί μπορεί να προκαλέσει λάθη, που θα χρειαστεί να πάτε πίσω και να διορθώσετε αργότερα. Μια αργή και σταθερή προσέγγιση θα είναι ιδανική και για την σχέση σας, επίσης!

tarw-zwdia

ζωδια Παρθένος
Η στιγμή είναι ιδανική για να αναλάβετε νέες προκλήσεις. Αν εσείς και το ταίρι σας σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε ένα μεγάλο πρότζεκτ, γιατί να μην ξεκινήσετε τώρα; Έχετε την ενέργεια να το κάνετε σωστά.

ζωδια Ζυγός
Γιατί να περιμένετε το Σαββατοκύριακο για να διασκεδάσετε με το ταίρι σας; Σχεδιάστε ένα ραντεβού για σήμερα το βράδυ και κάντε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Μπορεί να είστε λίγο κουρασμένοι αύριο το πρωί, αλλά δεν θα μετανιώσετε τίποτα!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Σκορπιός
Δώστε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες σήμερα, γιατί θα σας βοηθήσει στη συνέχεια. Αν δείτε πως εύκολα αποσυντονίζεστε, ζητήστε από το ταίρι σας βοήθεια. Με εσάς και το ταίρι σας, θα καλύψετε όλα όσα χρειάζεται.

ζωδια Τοξότης
Μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά μπορεί να σας αφήσει να νιώθετε κακόκεφοι. Κάντε γυμναστική πριν επιστρέψετε σπίτι και αποβάλετε τον εκνευρισμό σας. Μέχρι να δείτε το ταίρι σας, θα έχετε πολύ καλύτερη διάθεση.

ζωδια Αιγόκερως
Θέλετε να εκπλήξετε το ταίρι σας με κάτι εξωπραγματικό; Ξεκινήστε μια έρευνα και βάλτε ένα σχέδιο σε κίνηση. Θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να το κάνετε πραγματικότητα, αλλά η προσπάθεια θα αξίζει.

zwdia - love

ζωδια Υδροχόος
Το ταίρι σας μπορεί να έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του από εσάς, αλλά δεν θα το μάθετε αν δεν ρωτήσετε. Βγάλτε τα όλα στα ανοιχτά. Μπορεί και οι δύο να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές.

ζωδια Ιχθύες
Φυσικά και θέλετε να αναλύσετε κάθε κατάσταση, αλλά αυτή τη στιγμή, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Μην ανησυχείτε τόσο πολύ αν το ταίρι σας μοιάζει αφηρημένο. Θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό τους σύντομα.

zwdia-zodia-astrologia-65