αστρολογικες προβλεψεις για δύο 2/11 Τετάρτη

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 2/11 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας σήμερα. Το να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές στη διατροφή σας, σας βοηθά να νιώθετε καλύτερα και να έχετε περισσότερη ενέργεια. Όσο νιώθετε καλά, τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας επωφελείστε από αυτό.

ζωδια Ταύρος
Βγείτε έξω και απολαύστε την ομορφιά της φύσης μαζί με το ταίρι σας σήμερα. Το να νιώσετε συνδεδεμένοι με τη γη θα φτιάξει τη διάθεση σας και θα σας δώσει μια θετική προοπτική που θα διαρκέσει πολλές μέρες.

 

ζωδια Δίδυμοι
Το ταίρι σας μπορεί να χρειαστεί τη συμβουλή σας σήμερα. Πριν του προσφέρετε προτάσεις, ακούστε όλα όσα έχουν να πουν. Η διαδικασία και μόνο του να σας πουν όσα έχουν στο μυαλό τους θα τους βοηθήσει να βρουν τη λύση.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αν μια πυρετώδης εβδομάδα έχει αφήσει τη ζωή σας σε αταξία, περάστε κάποιο χρόνο σήμερα ταχτοποιώντας και βάζοντας τα πάντα σε μια σειρά. Όταν το περιβάλλον σας είναι ήρεμο, η σχέση είναι κι εκείνη ήρεμη.

ζωδια Λέων
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει πιο εσωστρεφείς από ότι συνήθως. Μπορεί να θέλετε να μείνετε σπίτι μόνο με το ταίρι σας. Το να χαλαρώσετε στον καναπέ με μια ντουζίνα ταινίες θα είναι ένας πολύ καλός τρόπο να κλείσετε το Σαββατοκύριακο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Παρθένος
Περάστε λίγο χρόνο σήμερα για να οργανωθείτε και να προετοιμαστείτε για την εβδομάδα που έρχεται. Αν το πρόγραμμα σας φαίνεται γεμάτο, φροντίστε να βρείτε χρόνο για να περάσετε με το ταίρι σας. Αυτό είναι ένα ραντεβού που δεν θα θέλετε να χάσετε.

ζωδια Ζυγός
Είναι περίεργο που όσο πιο δυνατή γίνετε η σχέση σας, τόσο πιο πολλά φαίνετε να μαθαίνετε για τον εαυτό σας. Σήμερα ο τρόπος που θα αντιδράσετε σε κάτι που θα πει το ταίρι σας θα σας δώσει περισσότερη γνώση στο πως λειτουργεί το μυαλό σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Το ταίρι σας μπορεί να προσπαθεί να λύσει κάτι, αλλά μπορεί να ήταν διστακτικό να ζητήσει τη δική σας βοήθεια. Βοηθήστε τους από μόνοι σας σε ότι μπορεί να χρειαστούν. Θα σας είναι απεριόριστα ευγνώμον.

ζωδια Τοξότης
Κάποιος από την οικογένεια σας μπορεί να σας τρελαίνει σήμερα. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις πράξεις τους να σας χαλάσουν τη διάθεση. Σχεδιάστε ένα χαλαρωτικό απόγευμα με το ταίρι σας έτσι ώστε να προετοιμαστείτε για όσα θα αντιμετωπίσετε μέσα στην εβδομάδα.

ζωδια Αιγόκερως
Ξεκινήστε μια αποστολή εξεύρεσης των γεγονότων και λύστε ότι είναι αυτό που σας προβληματίζει. Βάλτε και το ταίρι σας στο παιχνίδι και απολαύστε να υποδύεστε τα λαγωνικά παρέα.

ζωδια Υδροχόος
Καθίστε με το ταίρι σας και σχεδιάστε την ερχόμενη εβδομάδα. Φροντίστε όλες τις λεπτομέρειες τώρα, έτσι ώστε να μην έχετε εκπλήξεις αργότερα. Έχετε πολλά διασκεδαστικά πράγματα μπροστά σας και δεν θα θέλετε να χάσετε τίποτα από αυτά.

ζωδια Ιχθύες
Προσπαθήστε να αποφύγετε να είστε πολύ επικριτικοί με το ταίρι σας σήμερα. Το να κάνετε προτάσεις είναι άλλο, αλλά το να τους λέτε ότι τα κάνουν όλα λάθος είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αν δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό, απλά αφήστε το να περάσει.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Νοεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66