αστρολογικες προβλεψεις για δύο 22/08 Δευτέρα

zwdia-shmera-erwtikes-201014

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 22/08 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε μέσα στη σχέση σας, η απάντηση μπορεί να είναι να κάνετε λιγότερα και όχι περισσότερα. Κάντε ένα βήμα πίσω και δώστε στο ταίρι σας λίγο χώρο να αναπνεύσει. Με τον χρόνο, θα βρείτε τη σωστή προσέγγιση.

ζωδια Ταύρος
Τα σχέδια που κάνατε με το ταίρι σας αρχίζουν να ισχυροποιούνται. Νιώθετε αυτοπεποίθηση για να κάνετε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις, ξέροντας ότι μπορείτε να φτάσετε τους στόχους σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μπορεί να νιώθετε ασαφείς για τις προθέσεις του ταιριού σας σήμερα. Πριν υποθέσετε το χειρότερο, ζητήστε τους να σας ξεκαθαρίσουν. Είναι πιθανό να παρερμηνεύετε τα σήματα που σας δίνουν. Θα νιώσετε καλύτερα όταν ξέρετε την αλήθεια.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αν η δουλειά σας χαλάει τη διάθεση, θυμηθείτε ότι το ταίρι σας είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά. Το να ακούσετε την φωνή τους και μια μεσημεριανή τρυφερή κουβέντα, μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε μια δύσκολη ημέρα.

ζωδια Λέων
Βοηθήστε το ταίρι σας να πάρει αυτό που χρειάζεται σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο για να το καταλάβετε, ειδικά αν δεν είναι και οι ίδιοι σίγουροι για το τι είναι αυτό. Ακόμα κι αν δεν το πετύχετε ακριβώς, θα ξέρουν ότι εσείς προσπαθήσατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Η αφοσίωση σας στο να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν με το ταίρι σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε και θα βγείτε απ’ αυτό ακόμα πιο δυνατοί από πριν.

ζωδια Ζυγός
Αφήστε τα θέματα του παρελθόντος να μείνουν στο παρελθόν. Το να τα αναμασήσετε πάλι σήμερα, το μόνο που θα κάνει είναι να σπαταλήσει τον χρόνο σας. Εσείς και το ταίρι σας είστε στο σωστό δρόμο, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσετε να κοιτάτε πίσω σας.

ζωδια Σκορπιός
Κάντε κάτι ξεχωριστό για το ταίρι σας σήμερα, σαν έναν τρόπο για να πείτε ευχαριστώ για όλα όσα έχουν κάνει για εσάς τελευταία. Χαίρονται να σας φροντίζουν καλά, αλλά και πάλι θα τους αρέσει να ξέρουν ότι το εκτιμάται.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Αν ξοδεύατε τελευταία περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε, θα πρέπει να έχετε το νου σας στα οικονομικά σας για τις επόμενες ημέρες. Βάλτε και το ταίρι σας στο σχέδιο και θα κρατάτε ο ένας τον άλλο στο σωστό δρόμο.

ζωδια Αιγόκερως
Παλεύατε τελευταία, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα. Η οπτική σας θα γίνει πολύ πιο λαμπερή, όταν θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς. Πείτε στο ταίρι σας ότι είστε έτοιμοι να το γιορτάσετε.

ζωδια Υδροχόος
Πράγματα που δεν καταλαβαίνετε συμβαίνουν στη σχέση σας και μπορεί να περάσουν κάποιες μέρες πριν πάρετε απαντήσεις. Εν τω μεταξύ, διατηρήστε την πίστη σας. Είστε αρκετά δυνατοί για να ξεπεράσετε μια δύσκολη εποχή.

ζωδια Ιχθύες
Και εσείς και το ταίρι σας επωφελείστε από το να βοηθάτε ο ένας τον άλλο. Σκεφτείτε τους εαυτούς σας σαν ομάδα. Όταν ο ένας από εσάς τα πάει καλά, ο άλλος παίρνει μια ώθηση από την θετική του ενέργεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra