αστρολογικες προβλεψεις για δύο 22/09 Πέμπτη

test-gamos-zwdia

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 22/09 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Να είστε εσείς αυτοί που θέτετε εν κινήσει τα σχέδια για σήμερα. Αν νιώθετε τολμηροί, προτείνετε στο ταίρι σας κάτι που είναι καινούριο και για τους δυο σας. Θα περάσετε καλά δοκιμάζοντας μια νέα τεχνική μαζί.

ζωδια Ταύρος
Αν δεν παίρνετε το αποτέλεσμα που θέλετε, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση. Συζητήστε με το ταίρι σας ιδέες για να βρείτε έναν νέο τρόπο να κάνετε πράγματα και μην αποκλείσετε τίποτα μέχρι να το δοκιμάσετε.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αν ο φόρτος αδιάφορης εργασίας σας σάς χαλάει τη διάθεση, ρίξτε την προσοχή σας στο δημιουργικό κομμάτι σήμερα. Βρείτε μια δραστηριότητα που μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας, όπως το να κάνετε βελτιώσεις στο σπίτι.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Το μυαλό σας είναι ακόμα στη διασκέδαση με το ταίρι σας τις τελευταίες ημέρες, οπότε μπείτε πίσω στην ρουτίνα σας με αργά βήματα. Μπορεί να θέλετε να αφήσετε τα πιο πολύπλοκα πράγματα για όταν θα είστε πιο συγκεντρωμένοι.

ζωδια Λέων
Μην αφήσετε τις μικρές λεπτομέρειες να σας τρελάνουν σήμερα. Μια κατάσταση μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας και θα πρέπει να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας. Μείνετε ήρεμοι και θα το κάνετε να λειτουργήσει.

tarw-zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ. Αν νιώθετε αγωνία και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο, ξεκινήστε να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας. Έπειτα, μόλις τελειώσετε με τα παλιά σας πρότζεκτ, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

ζωδια Ζυγός
Η πρόοδος μπορεί να είναι δύσκολη σήμερα, οπότε προσπαθήστε να είστε ικανοποιημένοι με το πώς είναι τώρα τα πράγματα. Το να δεχτείτε τη σχέση σας για το εκεί που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε περισσότερο αυτό που έχετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Στηριχτείτε στα κρυφά σας ταλέντα για να σας βοηθήσουν να περάσετε μια δύσκολη ημέρα. Το ταίρι σας θα εντυπωσιαστεί όταν μάθει τι μπορείτε να κάνετε. Δείξτε τους ότι κρύβεται και άλλα κόλπα στο μανίκι σας!

ζωδια Τοξότης
Το ταίρι σας μπορεί να έχει ιστορίες από το παρελθόν του που θα σας βοηθήσουν να μάθετε κάτι για το πού είστε τώρα. Ακούστε αυτά που σας λένε χωρίς να σχολιάζετε και αφήστε τα λόγια τους να κατακάτσουν μέσα σας για λίγο.

ζωδια Αιγόκερως
Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να επωφεληθείτε σήμερα και βρείτε ένα νέο τρόπο να περάσετε το μήνυμά σας στο ταίρι σας. Γιατί να χρησιμοποιήσετε προφορικά λόγια, όταν ένα σημείωμα κρυμμένο στην τσέπη τους έχει πιο πολλή πλάκα;

ζωδια Υδροχόος
Θέματα στη δουλειά μπορεί να σας κάνουν να λοξοδρομήσετε από αυτό που θέλετε να κάνετε πραγματικά σήμερα. Αν πρέπει να ακυρώσετε τα σχέδιά σας με το ταίρι σας, πείτε το τους από νωρίς και υποσχεθείτε να επανορθώσετε.

ζωδια Ιχθύες
Είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια περίοδο έντονης προσωπικής μεταμόρφωσης. Σκεφτείτε τι θα θέλατε να κρατήσετε και τι θα θέλατε να αλλάξετε και το ταίρι σας θα είναι στο πλευρό σας σε όλο το δρόμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66