αστρολογικες προβλεψεις για δύο 23/07 Σάββατο

astrologia-anadromos-ermis-zygos

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 23/07 Σάββατο

ζωδια Κριός
Κάποιες φορές τα πράγματα που θέλετε παίρνουν περισσότερο χρόνο απ’ ότι θα θέλατε. Αυτή τη στιγμή η σχέση σας μπορεί να φαίνετε πως είναι σε ένα στάσιμο μοτίβο, αλλά μην ανησυχείτε. Οι σπόροι που φυτέψατε είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν.

ζωδια Ταύρος
Όταν νιώθετε παθιασμένοι για κάτι, είναι πιο εύκολο να βάλετε και το ταίρι σας στο παιχνίδι. Πείτε τους τι σας έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ και μην εκπλαγείτε αν τους κάνετε να ενδιαφερθούν κι εκείνοι όσο κι εσείς.

ζωδια Δίδυμοι
Όλα μοιάζουν κάπως πιο αργά σήμερα. Μην περιμένετε οτιδήποτε να συμβεί αμέσως και προσπαθήστε να πάτε με τη ροή. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να χαλαρώσετε και να ξαναβρεθείτε με το ταίρι σας.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Περιμένετε μέχρι να έχετε όλες τις πληροφορίες πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σήμερα. Εσείς και το ταίρι σας δεν θα χάσετε τίποτα αν απορρίψετε αυτό που έχετε μπροστά σας. Θα νιώσετε καλύτερα όταν έχετε εμπιστοσύνη στην επιλογή σας.

ζωδια Λέων
Προσέξτε κάποιον που δεν έχει το συμφέρον σας στο μυαλό του. Αν αισθάνεστε πως απειλείστε, να ξέρετε ότι το ταίρι σας είναι εκεί για να σας υποστηρίξει. Ο δεσμός σας είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ερωτική σχέση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Ακούστε τι έχει να σας πει το ταίρι σας σήμερα, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε. Έχουν το συμφέρον σας στο μυαλό τους και θέλουν μόνο το καλύτερο για εσάς.

ζωδια Ζυγός
Μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι σήμερα και να θέλετε να εξερευνήσετε νέα πράγματα. Δώστε στο ταίρι σας μια ιδέα του τι έχετε στο μυαλό σας και ρωτήστε τους αν μοιράζονται τις επιθυμίες τους μαζί σας.

ζωδια Σκορπιός
Μην δείχνετε τόσο έκπληκτοι όταν άνθρωποι με δύναμη έρχονται σε εσάς για συμβουλές. Το ταίρι σας ήξερε από την αρχή ότι είστε τόσο ξεχωριστοί. Ήρθε η ώρα να το πιστέψετε κι εσείς για τον εαυτό σας!

ζωδια Τοξότης
Περιμένετε ιδιαίτερα ζωντανά όνειρα τις επόμενες νύχτες. Το υποσυνείδητο σας προσπαθεί να σας δώσει στοιχεία, οπότε δώστε προσοχή. Μπορεί να κερδίσετε κάποια γνώση για τη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Κοιτάξτε ξανά όλες τις λεπτομέρειες πριν πάρετε μια απόφαση σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να βρει κάτι που εσείς προσπεράσατε, οπότε περιμέντε μέχρι να έχουν την ευκαιρία να κοιτάξουν κι εκείνοι.

ζωδια Υδροχόος
Το ταίρι σας κάνει καταπληκτικά πράγματα για εσάς, αλλά μπορεί να μην θέλει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο! Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα τους σήμερα και αφήστε κάποια πράγματα μόνο για τους δυο σας.

ζωδια Ιχθύες
Προσπαθήστε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες πριν εμπλακείτε σε μεγάλα πρότζεκτ. Εάν έχετε ανησυχίες, μιλήστε γι’ αυτές με το ταίρι σας και ρωτήστε την άποψη τους. Μπορούν να σας προσφέρουν μια διαφορετική οπτική.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia