αστρολογικες προβλεψεις για δύο 23/08 Τρίτη

potential_1366x768

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 23/08 Τρίτη

ζωδια Κριός
Μην παραιτήστε εύκολα σήμερα. Μια μικρή διαφωνία το πρωί με το ταίρι σας δεν σημαίνει ότι το απόγευμά σας δεν θα είναι υπέροχο. Αφήστε τα άσχημα συναισθήματά σας να φύγουν και την αγάπη να μπει στη θέση τους.

ζωδια Ταύρος
Αν δεν συμφωνείτε σε κάτι με το ταίρι σας, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από τη δική του πλευρά. Οι απόψεις του μπορεί να διαφέρουν από τις δικές σας, αλλά μην είστε πεπεισμένοι ότι οι δικές σας είναι οι σωστές!

ζωδια Δίδυμοι
Προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα όχι μόνο αυτά που λέτε, αλλά και τον τρόπο που τα λέτε. Αν πιστεύετε ότι το ταίρι σας δεν καταλαβαίνει αυτό που εννοείτε, δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση για να σιγουρευτείτε.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο σήμερα για να ισορροπήσετε τις δικές σας ανάγκες με του ταιριού σας. Και οι δύο σας έχετε πράγματα που θέλετε, οπότε βρείτε πού μπορείτε να είστε ευέλικτοι και πού θέλετε να γίνει το δικό σας.

ζωδια Λέων
Το ταίρι σας μπορεί να μην είναι σίγουρο, αλλά εσείς ξέρετε ακριβώς τι θέλετε σήμερα. Δημιουργήστε ένα σχέδιο νωρίς μέσα στην ημέρα και πείτε στο ταίρι σας τι σκέφτεστε. Δεν θα είναι δύσκολο να το πείσετε.

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Επικεντρώστε την ημέρα σας στο να κάνετε ρομαντικές κινήσεις για το ταίρι σας και μέχρι το απόγευμα θα κάνει και αυτό το ίδιο για εσάς. Ξεκινήστε με ερωτικά μηνύματα για να το βάλετε στη σωστή διάθεση.

ζωδια Ζυγός
Αν νιώθετε κάπως περίεργα σήμερα, εξηγήστε στο ταίρι σας ότι θα προτιμούσατε μια ήσυχη βραδιά μέσα στο σπίτι από το να βγείτε. Μπορεί να του αρέσει ακόμη περισσότερο αυτή η ιδέα, αν σημαίνει ότι θα σας έχει μόνο για τον εαυτό του.

ζωδια Σκορπιός
Δεν είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε τα σχέδια για τις επόμενες διακοπές σας. Μιλήστε στο ταίρι σας για το πού θα θέλατε και οι δύο να πάτε. Το να έχετε κάτι να περιμένετε είναι πάντα συναρπαστικό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Φροντίστε τον καλλιτέχνη μέσα σας και σχεδιάστε ένα ραντεβού σε μια γκαλερί τέχνης. Εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε καλά κοιτάζοντας τριγύρω, και μπορεί να εμπνευστείτε να δημιουργήσετε ένα δικό σας αριστούργημα.

ζωδια Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια, οπότε σχεδιάστε μια τρελή νύχτα μαζί με το ταίρι σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια βόλτα πρώτα, αλλά η αληθινή διασκέδαση θα ξεκινήσει όταν θα γυρίσετε σπίτι.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Υδροχόος
Κάντε μια προσπάθεια να βιαστείτε το πρωί, αλλιώς θα προσπαθείτε όλη μέρα να προλάβετε αυτά που έχετε να κάνετε. Ότι κι αν γίνει, αφήστε ελεύθερο το απόγευμά σας για το ταίρι σας. Δεν θέλετε να σας λείψει.

ζωδια Ιχθύες
Μετά από μια μεγάλη ημέρα, μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι απλό από το να βγείτε σε ένα πολυτελές ραντεβού. Καλέστε το ταίρι σας για να χαλαρώσετε σπίτι παρέα. Εφόσον είστε μαζί, δεν έχει σημασία το τι κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia