αστρολογικες προβλεψεις για δύο 23/09 Παρασκευή

62539

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 23/09 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει σε φανταστική διάθεση, αλλά το ταίρι σας δεν νιώθει εξίσου καλά. Χρησιμοποιήστε την θετική σας ενέργεια για να του φτιάξετε τη διάθεση. Όταν είναι γύρω σας, δεν μπορούν να μείνουν κακοδιάθετοι για πολύ.

ζωδια Ταύρος
Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να τσακώνετε για μικρά πράγματα με το ταίρι σας σήμερα. Αν νιώθετε εκνευρισμένοι από τις διαφορές σας, έχετε στο μυαλό σας ότι είναι εντάξει να μην συμφωνείτε στα πάντα. Απλά να θυμάστε να είστε ευγενικοί.

 

ζωδια Δίδυμοι
Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες δεν είναι στα καλύτερά τους, οπότε αφήστε τα βαριά θέματα για κάποια άλλη στιγμή. Αντί αυτού επικεντρωθείτε στο να ανταλλάσσετε γλυκά λόγια με το ταίρι σας. Δεν χρειάζεστε βοήθεια σε αυτό το τομέα!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Το ταίρι σας δεν θα χρειαστεί να σας πει ούτε λέξη για να καταλάβετε τι έχει στο μυαλό του. Αν αναρωτιούνται πώς μπορείτε και τους διαβάζετε τόσο καλά, απλά χαμογελάστε και πείτε τους ότι η καρδιά σας σάς δίνει τις απαντήσεις.

ζωδια Λέων
Μπορεί να παίρνετε μπερδεμένα μηνύματα από το ταίρι σας σήμερα και δεν είστε σίγουροι πώς να αντιδράσετε. Εμπιστευτείτε αυτό που σας λέει η καρδιά σας. Αν ακολουθήσετε τα ένστικτά σας, δεν θα κάνετε λάθος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Ακούστε τι έχει να σας πει το ταίρι σας. Μπορεί να έχει ιδέες που είναι διαφορετικές από τις δικές σας, αλλά η γνώμη τους αξίζει. Δώστε τους μια ευκαιρία να μοιραστούν τη γνώση τους μαζί σας.

ζωδια Ζυγός
Ακόμα και τα καλύτερα σχεδιασμένα πλάνα, μπορούν να αλλάξουν σήμερα. Μην βιαστείτε να απορρίψετε την εναλλακτική που προτείνει το ταίρι σας. Η ιδέα τους μπορεί να λειτουργήσει στο τέλος ακόμα καλύτερα και από το αρχικό σχέδιο.

ζωδια Σκορπιός
Ο έρωτας είναι στο μυαλό σας σήμερα, κάνοντάς σας να βιάζεστε να τελειώσετε τη μέρα σας για να περάσετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας. Δώστε τους μια ιδέα για το τι τους περιμένει το βράδυ στέλνοντάς τους ένα ζωηρό μήνυμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Νιώθετε αβέβαιοι για το τι αλλαγές θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Να ξέρετε ότι μπορείτε να ωριμάσετε και να αλλάξετε και η σχέση σας θα ωριμάσει και θα αλλάξει μαζί με σας. Δεν έχετε τίποτα να φοβάστε.

ζωδια Αιγόκερως
Το ταίρι σας σάς χρειάζεται σήμερα και χαίρεστε να το βοηθάτε. Αν δεν μπορούν να σας πουν τι θα τους κάνει να νιώσουν καλύτερα, προσέξτε τα σημάδια που στέλνουν και μαντέψτε όσο καλύτερα μπορείτε.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Δίνετε τόσο πολύ από τον εαυτό σας στους άλλους, που ήρθε η ώρα να κάνετε τον εαυτό σας την πρώτη σας προτεραιότητα. Χαρίστε στον εαυτό σας κάτι ξεχωριστό και όταν το ταίρι σας θέλει να σας δώσει όλη του την προσοχή, αφήστε το.

ζωδια Ιχθύες
Καθώς κάνετε βήματα προς τη βελτίωση του εαυτού σας και της σχέσης σας, φροντίστε να αφιερώνετε χρόνο και στην φροντίδα του εαυτού σας. Χαρίστε στον εαυτό σας κάτι πολυτελές για να το χαρείτε μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia