αστρολογικες προβλεψεις για δύο 24/06 Παρασκευή

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 24/06 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Είναι δύσκολο να ευχαριστήσετε τους πάντες, οπότε επικεντρωθείτε σε αυτά που μπορείτε να κάνετε και μην ανησυχείτε για τα υπόλοιπα. Με το ταίρι σας στο πλευρό σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε ότι βρεθεί στο δρόμο σας σήμερα.

ζωδια Ταύρος
Αφήστε την πίεση του να ευχαριστήσετε τους πάντες και τα πάντα. Ρωτήστε τον εαυτό σας τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και το ταίρι σας και επικεντρωθείτε σε αυτό. Κάντε τις επιλογές σας και μετά απολαύστε αυτό που επιλέξατε.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ζητήστε βοήθεια από το ταίρι σας αν ξεκινήσετε να νιώθετε καταβεβλημένοι. Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Η παρουσία τους και μόνο θα κάνει τα πράγματα πιο απολαυστικά.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να ψάχνετε μια διανοητική διέγερση. Ίσως σας χρειάζεται μια επίσκεψη μαζί με το ταίρι σας, στο αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν καυτά ενόσω ψάχνετε τα ράφια μαζί.

ζωδια Λέων
Οι γεμάτες εποχές απαιτούν καλή ισορροπία, αλλά εσείς θα τα πάτε υπέροχα. Πείτε στο ταίρι σας να επιλέξει τα πιο σημαντικά πράγματα γι’ αυτό και βρείτε ένα σχέδιο που βολεύει και τους δυο σας.

zwdia shmera

ζωδια Παρθένος
Θα χρειαστεί να ακροβατήσετε λίγο σήμερα για να μπορέσετε να κάνετε τα πάντα που έχετε σχεδιάσει. Μιλήστε με το ταίρι σας – μπορεί να υπάρχει κάτι που μπορείτε να αφήσετε προς το παρόν, για να έχετε περισσότερο χρόνο για τους δυο σας.

ζωδια Ζυγός
Πρέπει να δείχνετε ιδιαίτερα ελκυστικοί σήμερα, αν η προσοχή που παίρνετε από το ταίρι σας σας το δείχνει αυτό. Ότι κάνετε, δουλεύει. Κάτι λίγο πιο ξεχωριστό, ποτέ δεν κάνει κακό!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Σκορπιός
Αν νιώθετε εξουθενωμένοι αυτή τη στιγμή, δεν πειράζει να απομακρυνθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Περάστε μια ήσυχη μέρα στο σπίτι με το ταίρι σας και θα νιώσετε ανανεωμένοι.

ζωδια Τοξότης
Το ταίρι σας μπορεί να χρειαστεί την καθοδήγηση σας σήμερα, αλλά μην ανησυχείτε για το αν θα έχετε όλες τις σωστές απαντήσεις. Γι’ αυτούς αξίζει η κρίση σας και θα εκτιμήσουν ότι και αν έχετε να προσφέρετε.

zwdia - love

ζωδια Αιγόκερως
Είναι δελεαστικό να υπενθυμίζετε μονίμως στο ταίρι σας όλα αυτά που θα θέλατε να σας δώσουν, αλλά προσπαθήστε να το κρατήσετε σε ένα μίνιμουμ. Αφήστε τους να έχουν την χαρά να μπορούν να σας εκπλήξουν με κάτι.

ζωδια Υδροχόος
Χρησιμοποιείστε το χιούμορ σας για να ελαφρύνετε μια κατάσταση με το ταίρι σας σήμερα. Αν μπορέσετε να τους κάνετε να γελάσουν, θα έρθετε πιο κοντά στο να λύσετε τις διαφορές σας. Μπορεί ακόμα και να θελήσετε να αφήσετε τελείως το θέμα.

ζωδια Ιχθύες
Η σχέση σας έχει να κάνει με το δούναι και λαβείν. Ενώ όλα θα πρέπει να είναι ίσα, θέλετε πραγματικά να κρατάτε τόσο επιμελώς τον λογαριασμό; Σταματήστε να ανησυχείτε για το τι σας χρωστάνε και ξεκινήστε να σκέφτεστε το τι μπορείτε να δώσετε.

zwdia-zodia-astrologia-65