αστρολογικες προβλεψεις για δύο 28/03 Δευτέρα

hqdefault (1)

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Μικρές απογοητεύσεις σας χαλάνε την διάθεση, αλλά προσπαθήστε να μην κρίνετε τόσο σκληρά τον εαυτό σας. Αν χρειάζεται να ξαναθυμηθείτε το τι σας κάνει τόσο υπέροχους, ρωτήστε το ταίρι σας. Μπορούν να σας κάνουν μια μακροσκελή λίστα!

ζωδια Ταύρος
Να είστε γενναιόδωροι με την στοργή σας σήμερα. Κάντε το ταίρι σας να νιώθει επιθυμητό, λούζοντας το με ευγενικές λέξεις και γλυκά φιλιά. Ολοκληρώστε τη μέρα σας σωστά, χαρίζοντας του ένα χαλαρωτικό μασάζ στο κρεβάτι.

 

ζωδια Δίδυμοι
Η οικογένεια σας είναι σημαντική για εσάς, οπότε βρείτε χρόνο να περάσετε μαζί τους και να πείτε τα νέα σας. Αν μένουν κοντά σας, καλέστε τους σε γεύμα μαζί με το ταίρι σας. Διαφορετικά, ένα τηλεφώνημα θα γεφυρώσει την απόσταση.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Καρκίνος
Σήμερα είναι ιδανική ημέρα για να κάνετε πράγματα στο σπίτι που δεν είχατε προλάβει. Το καθάρισμα και η οργάνωση θα σας κάνουν να νιώσετε πως έχετε και πάλι τον έλεγχο του περιβάλλοντος σας. Και αν βάλετε στο παιχνίδι και το ταίρι σας, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά διασκεδαστικό.

ζωδια Λέων
Υπάρχουν οι στιγμές που πρέπει να συγκρατείστε και οι στιγμές που πρέπει να αναλαμβάνεται δράση. Τώρα θέλετε να κάνετε την κίνηση σας. Κάντε σχέδια για εσάς και το ταίρι σας και βάλτε αμέσως σε εφαρμογή.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Παρθένος
Αν εσείς και το ταίρι σας συζητούσατε για το να κάνετε κάποιες αλλαγές, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε. Έχετε την ενέργεια και την σωστή στάση, για να φέρετε εις πέρας ότι και αν βάλετε στο μυαλό σας.

ζωδια Ζυγός
Εσείς και το ταίρι σας κάνετε μια υπέροχη ομάδα. Όταν συμμαχείτε εσείς οι δύο μπορείτε να φέρετε εις πέρας, λίγο πολύ τα πάντα. Περάστε λίγο χρόνο σήμερα για να κάνετε όνειρα για τις νέες περιπέτειες που μπορείτε να έχετε.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Σκορπιός
Προσπαθήστε να μην αναλωθείτε ιδιαίτερα στις λεπτομέρειες σήμερα. Αν οι δυο σας είστε χαρούμενοι, μην ανησυχείτε για το κάθε τι. Εφόσον και οι δύο είστε ευχαριστημένοι, κάτι σωστό κάνετε.

ζωδια Τοξότης
Μπορεί να έχετε μία ενοχλητική αίσθηση, πως κάτι ξεχνάτε σήμερα. Κάντε ένα δεύτερο έλεγχο εκεί που χρειάζεται και μετά χαλαρώστε. Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας και σταματήστε να αγχώνεστε για το αν έχετε αφήσει τα φώτα ανοιχτά στο σπίτι.

ζωδια Αιγόκερως
Εσείς και το ταίρι σας, έχετε πολλά για τα οποία πρέπει να είστε περήφανοι. Πάρτε λίγο χρόνο σήμερα για να θυμηθείτε όλα όσα έχετε καταφέρει μαζί. Μπορεί ακόμα και να θελήσετε να κάνετε έναν ιδιωτικό εορτασμό για αυτά.

ζωδια Υδροχόος
Αποφύγετε το να είστε πολύ επικριτικοί με το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί εσείς να πιστεύετε πως είστε βοηθητικοί, αλλά αν δεν είναι σε διάθεση να ακούσουν τα σχόλια σας, μπορεί να πάρουν αυτά που έχετε να τους πείτε στραβά. Κρατήστε την συμβουλή σας για μια άλλη μέρα.

ζωδια Ιχθύες
Σήμερα σας δίνετε η ευκαιρία να δείτε το ταίρι σας από μία πιο αποστασιοποιημένη οπτική. Το να δείτε τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεται με τους υπόλοιπους ανθρώπους, μπορεί να σας δώσει μια πιο βαθιά εκτίμηση της ευγενικής του φύσης.