αστρολογικες προβλεψεις για δύο 29/10 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 29/10 Σάββατο

ζωδια Κριός
Τα δράματα των προηγούμενων ημερών είναι πίσω σας και τώρα μπορείτε να απολαύσετε τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σας. Σας αξίζει να ηρεμίσετε και να χαλαρώσετε λίγο. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τα σοβαρά θέματα κάποια άλλη στιγμή.

ζωδια Ταύρος
Η ανταπόκριση που θα πάρετε από το ταίρι σας σήμερα θα σας δείξει ότι άκουγε αυτά που του λέγατε. Φροντίστε να δείξετε την εκτίμησή σας για την προσήλωσή του.

 

ζωδια Δίδυμοι
Έχετε το νου σας στα οικονομικά σας σήμερα και αποφύγετε να κάνετε αχρείαστες αγορές. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας, θα προτιμούσε να σας δει να κάνετε έξυπνες επιλογές.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Είναι εύκολο για εσάς να κατανοήσετε το ταίρι σας όταν έχει περάσει μια δύσκολη ημέρα, καθώς είστε συγχρονισμένοι στα συναισθήματά του. Δείξτε του ότι ανησυχείτε γι’ αυτό και ότι είστε διαθέσιμοι αν θέλει να μιλήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Λέων
Μην εκπλαγείτε αν η απάντηση που ψάχνατε ,σας έρθει μέσα σε όνειρό σας. Ενώ εσείς περνούσατε καλά με το ταίρι σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, το υποσυνείδητό σας δούλευε σκληρά τη νύχτα.

ζωδια Παρθένος
Το να περάσετε χρόνο με παρέα γυναικών, θα σας κάνει καλό σήμερα. Οι γυναίκες φίλες σας μπορούν να σας προσφέρουν ιδέες και διαφορετική οπτική, για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τη σχέση σας λίγο καλύτερα.

ζωδια Ζυγός
Υπάρχουν πολλά έντονα συναισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας σήμερα. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε την ατμόσφαιρα να χαλαρώσει λίγο. Όταν θα είστε και οι δύο λίγο περισσότερο ήρεμοι, θα μπορέσετε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Η διανοητική σας πλευρά θα ήθελε κάποια διέγερση σήμερα. Ξεκινήστε με το ταίρι σας μια βαθιά συζήτηση, ή προκαλέστε τους στο αγαπημένο σας παιχνίδι. Αν και οι δύο απολαμβάνετε το απόγευμά σας, κάντε το παράδοση.

ζωδια Τοξότης
Αφήστε κάποια ευκινησία στο πρόγραμμά σας σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να σας κάνει έκπληξη με κάποιο σχέδιο την τελευταία στιγμή και αν μπορείτε να υποχωρήσετε, μπορεί να είναι κάτι πολύ συναρπαστικό για εσάς.

ζωδια Αιγόκερως
Μην πάρετε τη διάθεση του ταιριού σας προσωπικά σήμερα. Μπορεί να προσπαθεί να λύσει κάτι μέσα του και να μην είναι σίγουρο πώς να σας το αναφέρει. Δώστε του λίγο χώρο και χρόνο.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Το να κάνετε λίγη περισσότερη γυμναστική δεν θα βοηθήσει μόνο το σώμα σας, αλλά και την ψυχική σας υγεία. Ζητήστε από το ταίρι σας να έρθει μαζί σας αν θέλετε παρέα, ή πηγαίνετε μόνοι σας εάν χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

ζωδια Ιχθύες
Προσπαθήστε να κρατήσετε τα συναισθηματικά δράματα στο ελάχιστο σήμερα. Μπορεί να έχετε πολλά στο μυαλό σας, αλλά το να κάνετε σκηνή δεν θα βοηθήσει την κατάσταση. Το ταίρι σας θα ανταποκριθεί καλύτερα αν είστε ήρεμοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66