αστρολογικες προβλεψεις για δύο 29/11 Τρίτη

erwtikes-fantasiwseis

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 29/11 Τρίτη

ζωδια Κριός
Ακόμα κι αν δεν βλέπετε πως το ταίρι σας είναι στα άκρα, είναι καλή ιδέα να το αντιμετωπίσετε προσεκτικά αλλιώς μπορεί η βραδιά σας να γίνει μεγάλο πρόβλημα. Να είστε χαλαροί και αποφύγετε τα βαριά θέματα.

ζωδια Ταύρος
Φερθείτε στο ταίρι σας με περισσότερη στοργή και θα το βάλετε σε διάθεση για ρομαντισμό. Μόλις ξεκινήσετε τα πράγματα, θα το συνεχίσουν από εκεί που εσείς σταματάτε και θα φτάσουν την κατάσταση στο επόμενο επίπεδο.

 

ζωδια Δίδυμοι
Κάποιος δείχνει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στην προσωπική σας ζωή. Αν σας ζητήσουν να μοιραστείτε περισσότερα απ’ όσα θα θέλατε να αποκαλύψετε, δεν πειράζει να πείτε σε αυτούς που χώνουν τη μύτη τους πως κάποια πράγματα είναι μεταξύ σε εσάς και το ταίρι σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Περάστε λίγο χρόνο σήμερα για να ονειρευτείτε το μέλλον με το ταίρι σας. Επιτρέψτε στους εαυτούς σας να χαθούν στη φαντασία σας. αν ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια τώρα, πριν το καταλάβετε αυτά θα γίνουν πραγματικότητα.

ζωδια Λέων
Το ταίρι σας θα μπορέσει να σας πει κάποια πράγματα σχετικά με κάτι που σας προβλημάτιζε σήμερα. Η οπτική τους, ως τρίτοι, θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διαφορετική γωνία και θα σας βοηθήσει να βρείτε την απάντηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Δεν υπάρχει νόημα στο να πολεμάτε τα συναισθήματα σας για το ταίρι σας σήμερα, οπότε αφεθείτε στις επιθυμίες σας. Αφήστε τον υπόλοιπο κόσμο πίσω και επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει μια πραγματικά πολυτελή εμπειρία.

ζωδια Ζυγός
Αν το ταίρι σας κάνει κάτι που δεν σας κάνει χαρούμενους, ξεχάστε το και συγχωρέστε τους σήμερα. Δεν έχουν σκοπό να σας βάψουν, οπότε μην τους τιμωρείτε κρατώντας τους κακία.

ζωδια Σκορπιός
Μπορεί να νιώθετε ήσυχοι και εσωστρεφείς σήμερα, γεγονός ασυνήθιστο για εσάς. Το ταίρι σας δεν θα απογοητευτεί από ένα χαλαρωτικό απόγευμα σπίτι, ειδικά αν σημαίνει χρόνος μόνο μαζί σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Το ταίρι σας θα σας κάνει να νιώσετε ότι περιτριγυρίζεστε από αγάπη σήμερα. Απολαύστε αυτό το ξεχωριστό συναίσθημα και να ξέρετε ότι υπάρχει ακόμα περισσότερο στο μέλλον για εσάς. Είστε σε μια πολύ καλή φάση της ζωής σας.

ζωδια Αιγόκερως
Αν πρέπει να μείνετε μακριά από το ταίρι σας σήμερα, να ξέρετε ότι και πάλι μπορείτε να έχετε μια δυνατή σύνδεση. Ένα τηλεφώνημα δεν θα είναι το ίδιο σαν να ήσασταν μαζί πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά θα είναι δημιουργικό και θα περάσετε καλά.

ζωδια Υδροχόος
Τακτοποιείστε τις ευθύνες σας νωρίς το πρωί για να μπορέσετε να έχετε ελεύθερο το απόγευμα σας για να χαλαρώσετε με το ταίρι σας. Ελευθερώστε τους εαυτούς σας από όλους τους περισπασμούς, ώστε να μπορέσετε να αφιερωθείτε απόλυτα ο ένας στον άλλο.

ζωδια Ιχθύες
Επικεντρώστε την ενέργεια σας στο να κάνετε τη σχέση σας όσο καλύτερη μπορεί να γίνει σήμερα. Μπορεί να υπάρχουν μικρά πραγματάκια που να μπορούν να βελτιωθούν, αλλά γενικά θα είστε υπερήφανοι για το πόσο καλά είστε μαζί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις