αστρολογικες προβλεψεις για δύο 30/03 Τετάρτη

maxresdefault (3)

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Το ταίρι σας μπορεί να χρειαστεί λίγη υποστήριξη σήμερα, για αυτό χαρίστε τους την αγάπη και τη στοργή σας. Αφήστε τους να αποφασίσουν αυτοί τι θα φάτε για βραδινό ή πια ταινία θα δείτε. Οι μικρές χειρονομίες θα κάνουν μεγάλο καλό.

ζωδια Ταύρος
Η εργασιακή σας ζωή γίνετε όλο και πιο χρονοβόρα, για αυτό δώστε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία σας. Ενθαρρύνετε το ταίρι σας να έρθει μαζί σας για μακρινούς περιπάτους. Και οι δύο θα νιώσετε καλά και θα χρησιμοποιήσετε και τον χρόνο για να πείτε τα νέα σας.

 

 

ζωδια Δίδυμοι
Κάντε χώρο στην ερωτική σας ζωή για διασκέδαση. Καλέστε το ταίρι σας να δείτε μαζί μια χαζή ταινία και δείπνο σε εστιατόριο, γνωστό για την ζωηρή πολυκοσμία του. Ποιος λέει πως η αγάπη πρέπει να είναι σοβαρή όλη την ώρα;

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Εσείς και το ταίρι σας θα έχετε διαφορετικές απόψεις πάνω σε κάτι σήμερα. Να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να συμφωνείτε στα πάντα όλη την ώρα. Μην το κάνετε μεγάλο θέμα, απλά ξεπεράστε το.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Μην υποθέτετε απλά πως το ταίρι σας ξέρει τι σκέφτεστε. Είναι καλοί στο να διαισθάνονται αυτά που έχετε στο μυαλό σας, αλλά δεν μπορούν και να το διαβάσουν! Κάντε το εύκολο για αυτούς και απλά πείτε τους τι χρειάζεστε.

ζωδια Παρθένος
Έχετε πολλά πράγματα να χειριστείτε αυτή τη στιγμή, αλλά φροντίστε να βρείτε χρόνο και για την σχέση σας. Βρεθείτε σήμερα το βράδυ για να μιλήσετε και να επανασυνδεθείτε και αυτό θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να συνεχίσετε.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Ζυγός
Η ζωή έχει να κάνει με την ισορροπία και κάποιες φορές πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να την βρείτε. Το να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, όταν η δουλειά σας είναι τόσο απαιτητική, χρειάζεται προσπάθεια, αλλά το αξίζει.

ζωδια Σκορπιός
Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις σήμερα. Ενώ αυτό που διαλέξτε είναι τελείως στο χέρι σας, το να το συζητήσετε με το ταίρι σας θα σας βοηθήσει να καλύψετε όλες τις οπτικές του θέματος και να πάρετε την καλύτερη απόφαση.

ζωδια Τοξότης
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να πιαστείτε σε έναν αγώνα σήμερα. Συνεργαστείτε για να βρείτε μια λύση που θα είναι δίκαιη και για τους δυο. Μπορεί να πρέπει να θυσιάσετε περισσότερα από όσα θα θέλατε.

ζωδια Αιγόκερως
Αν συνήθως περιμένετε από το ταίρι σας να πάρει τις αποφάσεις, γιατί δεν μπαίνετε στον ρόλο του σήμερα; Μπορεί να σας φανεί περίεργο την πρώτη φορά που θα το δοκιμάσετε, αλλά μόλις πιάσετε το νόημα, μπορεί να μην επιστρέψετε ποτέ στον παλιό εαυτό σας!

ζωδια Υδροχόος
Γιατί είστε σκεπτικοί; Τώρα είναι η ώρα να ανοίξετε την καρδιά σας και να δείξετε σε όλο τον κόσμο πως νιώθετε για το ταίρι σας. Μπορεί να κοκκινίσουν όταν θα περηφανεύεστε στους φίλους σας, αλλά θα το λατρέψουν.

ζωδια Ιχθύες
Η σχέση σας είναι βασισμένη στο δούναι και λαβείν. Αυτή τη στιγμή το ταίρι σας έχει ανάγκη να είναι στη πλευρά του λαβείν. Πείτε τους πως μπορούν να βασιστούν πάνω σας και χαρίστε τους ελεύθερα την αγάπη σας.

zwdia