αστρολογικες προβλεψεις για δύο 30/04 Σάββατο

zwdia-erwtikes-22-7-14

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Δώστε προσοχή σε φλασιές έμπνευσης σήμερα. Μια ιδέα που θα σας έρθει κάποια περίεργη στιγμή, μπορεί να μετατραπεί σε κάτι μεγάλο. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι σημαίνουν όλα αυτά, το ταίρι σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα καταλάβετε.

ζωδια Ταύρος
Οι ημέρες μεγαλώνουν, οπότε εκμεταλλευτείτε το, βγείτε έξω και κάντε πράγματα. Βγείτε μαζί με το ταίρι σας για μια απογευματινή βόλτα. Βρείτε περισσότερες δικαιολογίες για να είστε μαζί και να περπατάτε χέρι – χέρι!

 

 

ζωδια Δίδυμοι
Πείτε στο ταίρι σας να φάει ένα πλούσιο πρωινό, γιατί θα πρέπει να προσπαθήσει για να μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας σήμερα. Η ενέργεια σας είναι τόσο ψηλά που θα μπορέσετε να καταφέρετε άπειρα πράγματα σήμερα!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Επικεντρωθείτε σε πράγματα που έχετε ήδη αρχίσει, πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούριο. Αν το ταίρι σας θέλει να κάνετε μαζί κάτι, σιγουρευτείτε πως έχετε το χρόνο για να το κάνετε σωστά.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λέων
Ο ρομαντισμός δεν χρειάζεται να συμβαίνει μόνο στο κρεβάτι! Κάντε έκπληξη στο ταίρι σας με ένα πικνίκ, στο διάλειμμα τους για μεσημεριανό, ή στείλτε λουλούδια στο γραφείο τους. Οι γλυκές χειρονομίες διατηρούν τη σχέση σας ευχάριστη.

ζωδια Παρθένος
Ένα μικρό βήμα προς τα πίσω μπορεί να χαλάσει λίγο τη μέρα σας, αλλά το απόγευμα με το ταίρι σας θα μείνει ανεπηρέαστο. Μία ρομαντική βραδιά θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε όλες τις ανησυχίες της ημέρας σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Ζυγός
Το να βρείτε αρκετό χρόνο για την δουλειά σας, τη σχέση σας και τις προσωπικές σας ανάγκες χρειάζεται καλή ισορροπία. Θα είναι πρόκληση για εσάς να τα κάνετε όλα να συμβούν, οπότε μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε.

ζωδια Σκορπιός
Θέλετε τα πάντα να κινηθούν γρήγορα, αλλά το να είστε υπομονετικοί είναι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Το ταίρι σας δεν θα κάνει κάτι μέχρι να είναι έτοιμο, αλλά όταν το κάνει θα χαίρεστε που περιμένατε.

ζωδια Τοξότης
Μια δύσκολη απόφαση στη δουλειά μπορεί να σας κάνει να αγχωθείτε. Μην το κρατάτε μέσα σας. Αν μοιραστείτε τις σκέψεις σας με το ταίρι σας, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πολύ καλύτερα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Αν θέλατε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο με το ταίρι σας, δεν θα μπορούσε να υπάρξει ιδανικότερη στιγμή. Είτε ο στόχος σας είναι η διασκέδαση, είτε κάτι πιο εποικοδομητικό, σίγουρα θα πετύχει.

ζωδια Υδροχόος
Μια αμήχανη στιγμή με το ταίρι σας, θα εξανεμιστεί πολύ γρήγορα αν καταφέρετε να γελάσετε με αυτή. Το να γελάτε μαζί θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

ζωδια Ιχθύες
Η ζωή σας τραβάει προς πολλές κατευθύνσεις, αλλά συνήθως κάνετε πολύ καλή δουλειά στο να κρατάτε τα πάντα σε ισορροπία. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να βασίζεστε στο ταίρι σας να σας βοηθάει και αυτό. Μπορούν να σας στηρίξουν αν τους αφήσετε.