αστρολογικες προβλεψεις για δύο 31/07 Κυριακή

synastries

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 31/07 Κυριακή

ζωδια Κριός
Κάτι σας ανησυχεί σήμερα, αλλά δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι ακριβώς είναι αυτό. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με το ταίρι σας. Θα σας βοηθήσουν να βρείτε την απάντηση και θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα επίσης.

ζωδια Ταύρος
Τεστάρετε τα όρια σας σήμερα και κάντε κάτι που φοβόσασταν να δοκιμάσετε. Ζητήστε ενθάρρυνση από το ταίρι σας, ή πάρτε την αντίθετη προσέγγιση και εκπλήξτε τους με το κατόρθωμα σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Οι επόμενες ημέρες σας βρίσκουν να νιώθετε εσωστρεφείς και φιλοσοφικοί. Πείτε στο ταίρι σας ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας για να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε κάποιες ιδέες σας. Μπορεί να εμπνευστούν να κάνουν το ίδιο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Τα χρήματα είναι στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή. Αντί να αγνοήσετε τις ανησυχίες σας, κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας. Απλά το να πείτε ανοιχτά αυτό που σας ανησυχεί θα σας κάνει να αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αφήστε πίσω σας κάτι που δεν δουλεύει πια για εσάς σήμερα. Μπορεί να είναι επίπονο στην αρχή, αλλά θα είναι πολύ απελευθερωτικό και ωφέλιμο για τη σχέση σας. Μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα όταν δεν έχετε πάνω σας φορτία.

ζωδια Παρθένος
Αν έχετε να πείτε κάτι επικριτικό στο ταίρι σας σήμερα, φροντίστε να το πείτε με έναν θετικό τρόπο. θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα αν προσθέσετε λίγη ευγένεια.

ζωδια Ζυγός
Προσπαθήστε να δείτε μια κατάσταση μέσα από το μάτια του ταιριού σας σήμερα και θα κερδίσετε μια νέα προοπτική. Αν σας κάνει να αμφισβητήσετε τις δικές σας πεποιθήσεις, μην αντιστέκεστε. Να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Το ταίρι σας μπορεί να σας πιάσει απροετοίμαστους με κάτι που θα πει σήμερα. Αν το σχόλιο τους δεν είναι του χαρακτήρα τους, προσπαθήστε να καταλάβετε τι συμβαίνει. Αν δεν τρέχει τίποτα, απλά προσπεράστε το.

ζωδια Τοξότης
Μπορεί να χρειαστεί περισσότερες από μία δοκιμές για να σας αρέσει κάτι νέο και το ίδιο ισχύει και για το ταίρι σας. Μην τα παρατάτε όταν πρόκειται για τη σχέση σας, απλά έχετε υπομονή και δοκιμάστε ξανά!

ζωδια Αιγόκερως
Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας σχετικά με τα λεφτά. Μπορεί να μην είναι ένα εύκολο θέμα, αλλά θα νιώσετε καλύτερα όταν ξέρετε πως σκέφτεστε το ίδιο.

zwdia

ζωδια Υδροχόος
Ότι ανησυχίες είχατε στο μυαλό σας, είναι τώρα χθεσινά νέα. Όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά και η σύνδεση σας με το ταίρι σας δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή.

ζωδια Ιχθύες
Αν κάποια από τα πλάνα σας αποδεικνύονται ουτοπικά, να είστε ανοιχτόμυαλοι σχετικά με τις αλλαγές. Μιλήστε γι’ αυτά με το ταίρι σας και μαζί μπορείτε να ετοιμάσετε κάτι εφικτό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia