αστρολογικες προβλεψεις για δύο 3/11 Πέμπτη

mipws-se-apata

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 3/11 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Έχετε υπομονή με το ταίρι σας σήμερα. Αν παλεύουν για να λύσουν ένα δικό τους πρόβλημα, δεν χρειάζονται από εσάς να είστε επικριτικοί. Αφήστε τα λόγια σας να δείξουν ότι νοιάζεστε και ότι είστε διαθέσιμοι όποτε σας χρειαστούν.

ζωδια Ταύρος
Κρατήστε λογαριασμό των λεπτομερειών σήμερα και θα αποφύγετε πολύ στρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ζητήστε από το ταίρι σας να ρίξει μια ματιά στο πρόγραμμα σας έτσι ώστε να μπορέσετε να κανονίσετε τα πλάνα σας αναλόγως.

 

ζωδια Δίδυμοι
Το να μιλήσετε με έναν φίλο για τη ζωή του μπορεί να σας δώσει πληροφορίες για τη δική σας σχέση. Ακόμα κι αν οι καταστάσεις είναι διαφορετικές, μπορεί να έχετε περισσότερα κοινά από ότι πιστεύετε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μπορεί να έχετε τη διάθεση να είστε αναλυτικοί σήμερα και να θέλετε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάτι που σας προβληματίζει. Μιλήστε για τις ανησυχίες σας με το ταίρι σας. Έχουν κάποιες ιδέες για το θέμα σας.

ζωδια Λέων
Ρίξτε μια προσεχτική ματιά στον προϋπολογισμό σας σήμερα και δείτε αν μπορείτε να περικόψετε κάτι. Μιλήστε στο ταίρι σας για να πάρετε και τη δική του γνώμη. Μπορεί να έχετε διαφορετικές ιδέες για το τι είναι σημαντικό.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Μην περάσετε πολύ χρόνο αναλύοντας ένα αυθόρμητο σχόλιο του ταιριού σας. Αν σας ανησύχησε πραγματικά, ρωτήστε τους τι ακριβώς εννοούσαν. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μεγάλο θέμα κάτι ασήμαντο.

ζωδια Ζυγός
Κάτι που συνέβη στη δουλειά σας έχει κάνει να νιώθετε αβέβαιοι, αλλά προσπαθήστε να μην το αφήσετε να σας βγάλει από την ισορροπίας σας. Ένα γρήγορο τηλεφώνημα στο ταίρι σας θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας προετοιμάσει να αντιμετωπίσετε τον κόσμο και πάλι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Το να κρατάτε μυστικά από το ταίρι σας δεν είναι καλή ιδέα, εκτός κι αν σχεδιάζετε κάτι ξεχωριστό. Σε αυτή την περίπτωση κάντε ότι καλύτερο μπορείτε να μην το καταλάβει, μέχρι να είστε έτοιμοι για τα αποκαλυπτήρια!

ζωδια Τοξότης
Προσέξτε πριν ζητήσετε κάτι περισσότερο για τη δουλειά σας. Μπορεί να νιώθετε πως το αξίζετε, αλλά τώρα δεν είναι η σωστή στιγμή. Το ταίρι σας μπορεί να ακούσει τα παράπονα σας αν θέλετε να εκτονώσετε τον εκνευρισμό σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Αυτή είναι η ιδανική ημέρα για να ξεκαθαρίσετε τις λεπτομέρειες για όλες τις επερχόμενες ημέρες. Όσα περισσότερα φροντίσετε τώρα, τόσο περισσότερο θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να είστε με το ταίρι σας. Όταν είστε οργανωμένοι, όλοι κερδίζουν.

ζωδια Υδροχόος
Μετά από μια περίοδο αστάθειας, νιώθετε πιο γειωμένοι και πιο κοντά στο ταίρι σας από ποτέ. Δώστε τους να καταλάβουν πόσα πολλά σημαίνουν για εσάς σε ένα εγκάρδιο γράμμα.

ζωδια Ιχθύες
Πριν δεσμευτείτε σε κάτι μεγάλο σήμερα, μάθετε με ποιον έχετε πραγματικά να κάνετε. Αν κάτι σας φαίνετε ύποπτο, συζητήστε το με το ταίρι σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη σκέψη σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Νοεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66