αστρολογικες προβλεψεις για δύο 3/4 Κυριακη

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

  αστρολογικες προβλεψεις για ζευγάρια

ζωδια Κριός

Κάντε έκπληξη στο ταίρι σας σήμερα, πηγαίνοντας σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει και οι δυο σας. Σκεφτείτε κάποιο μέρος που σας έχουν πει στο παρελθόν πως θέλουν να πάνε, θα εντυπωσιαστούν που το θυμάστε.

ζωδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αν κάτι φαίνετε πολύ καλό για να είναι αληθινό, πιθανότατα δεν είναι. Μην σαγηνευτείτε από την γοητεία κάποιου ξένου. Θυμηθείτε πως η αγάπη του συντρόφου σας είναι το πραγματικό πράγμα.

ζωδια Δίδυμοι

Σήμερα εσείς και το ταίρι σας θα συνδεθείτε σε πιο βαθύτερο επίπεδο από ποτέ. Αυτό που θα ξεκινήσει αργά, θα μετατραπεί σε κάτι τόσο έντονο, που θα σας κόψει την ανάσα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Καρκίνος

Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Πείτε στο ταίρι σας πως θέλετε λίγο χρόνο για εσάς και χαρίστε στον εαυτό σας ένα μασάζ. Το απόγευμα θα είστε χαλαροί και έτοιμοι να βρεθείτε ξανά μαζί.

ζωδια Λέων

Ο ερωτισμός είναι συνέχει στο μυαλό σας αυτό το διήμερο, για αυτό φροντίστε να συμπεριλάβετε στη μέρα σας αρκετό χρόνο μόνο με το ταίρι σας. Ένα δείπνο σε κάποιο μέρος με πολλές απόμερες γωνιές είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσετε.

ζωδια Παρθένος

Δεν θα ξέρετε αν σας αρέσει κάτι, μέχρι να το δοκιμάσετε. Όταν το ταίρι σας, σας προτείνει κάτι που μοιάζει λίγο παρατραβηγμένο, μην πείτε απευθείας όχι. Ποιος ξέρει, μπορεί και να το διασκεδάσετε.

zwdia
ζωδια Ζυγός

Αυτό το διήμερο είχε την προοπτική να είναι πολύ γεμάτο. Βρείτε σήμερα μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλετε εσείς και σε αυτά που θέλει το ταίρι σας να κάνετε. Αν είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε, θα περάσετε και οι δύο πολύ καλά.

ζωδια Σκορπιός

Όλα απλά πάνε καλά στη σχέση σας σήμερα. Οι δυο σας θα είστε απόλυτα συγχρονισμένοι σε ότι και αν κάνετε μέσα στην μέρα. Το απόγευμα, περιμέντε την ερωτική σας ζωή, να είναι απόλυτα μαγική.

ζωδια Τοξότης

Όταν είστε χαρούμενοι, η διάθεση σας επηρεάζει το ταίρι σας και είναι και αυτό ευδιάθετο επίσης. Μπορείτε να ποντάρετε στο ότι θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά– μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Αιγόκερως

Θα πρέπει να δείξετε πειθαρχία για να παραμείνετε στον δρόμο σας, αλλά εσείς και το ταίρι σας μπορεί να επιτύχετε πολλά σήμερα. Σχεδιάστε μια μεγάλη βραδιά έξω στην πόλη, διπλοτσεκάρετε τις λεπτομέρειες και θα περάσετε υπέροχα.

ζωδια Υδροχόος

Βγείτε με το ταίρι σας στο πάρκο ή σε κάποιο άλλο πολυσύχναστο μέρος σήμερα. Η ενέργεια του πλήθους θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει πολύ ενέργεια για τις ιδιωτικές σας δραστηριότητες αργότερα.

ζωδια Ιχθύες

Όταν μιλάτε στο ταίρι σας, συγκρατηθείτε στον πειρασμό να λέτε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό. Το να διαλέγετε προσεκτικά τις λέξεις σας, θα σας συγκρατήσει από το να κάνετε ντροπιαστικά λάθη.

zwdia