αστρολογικες προβλεψεις για δύο 4/04 Δευτέρα

zwdio-zygos-afroditi

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Όταν το ταίρι σας έχει να σας προτείνει νέες ιδέες στο κρεβάτι, μην ντρέπεστε! Να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες σήμερα και μπορεί να ανακαλύψετε κάτι, το οποίο σας βάζει πραγματικά στη διάθεση.

ζωδια Ταύρος
Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για πράγματα που δεν είναι αυτό που πραγματικά φαίνονται. Αν η καχυποψία σας ξυπνήσει, μιλήστε για τις ανησυχίες σας με το ταίρι σας. Υπάρχει πιθανότατα μια πολύ απλή απάντηση.

 

ζωδια Δίδυμοι
Προσέξτε τον τόνο σας αν θα πρέπει να ζητήσετε κάτι από το ταίρι σας σήμερα. Τα ευγενικά λόγια θα σας δώσουν αυτό που ζητάτε, αλλά το κήρυγμα δεν θα σας βγάλει πουθενά. Κάντε τους χαρούμενους που σας βοηθάνε, όχι εκνευρισμένους!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μετά από λίγες ημέρες που νιώθατε πως θέλετε να μείνετε κρυμμένοι μέσα στο σπίτι, είστε έτοιμοι να βγείτε και πάλι έξω στον κόσμο. Κάντε το αργά και αφήστε το ταίρι σας να σας οδηγήσει. Ένα ήσυχο δείπνο θα ήταν ιδανικό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να πείτε στο ταίρι σας, πάρτε την ευθεία οδό. Χρησιμοποιήστε ευγένεια, αλλά σιγουρευτείτε πως πέρασε το μήνυμα σας. Θα είστε καλύτερα όταν πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

ζωδια Παρθένος
Είναι δελεαστικό να αναζητάτε την απάντηση στους άλλους, αλλά στην πραγματικότητα, το μονοπάτι ξεδιπλώνεται από μέσα σας. Αντί να ρωτήσετε το σύντροφο σας ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σας, ρωτήστε τον εαυτό σας και ακολουθήστε τα ένστικτα σας.

ζωδια Ζυγός
Άντε, κάντε αυτή την τρελή πρόταση που έχετε στο μυαλό σας στο ταίρι σας. Οι πιθανότητες είναι πολύ καλές αυτή τη στιγμή, πως θα χαρούν να σας ακολουθήσουν σε οτιδήποτε και εάν είναι αυτό που ονειρεύεστε. Με αυτό στο μυαλό σας, κάντε μεγάλα όνειρα!

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Σκορπιός
Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παραδοθεί στον ενθουσιασμό του συντρόφου σας για κάποιο νέο ηλεκτρονικό γκάτζετ. Αν το αντέχει η τσέπη σας, πηγαίντε να το αγοράσετε. Η ζωή δεν χρειάζεται να είναι τόσο σοβαρή όλη την ώρα.

ζωδια Τοξότης
Βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας σήμερα και εξερευνήστε νέες ιδέες. Χρειάζεστε έμπνευση; Πιάστε το ταίρι σας και κατευθυνθείτε στο καλύτερο βιβλιοπωλείο που έχετε κοντά σας. Ψάξτε τα ράφια και δείτε τι τραβάει το μάτι σας.

ζωδια Αιγόκερως
Είστε σε θέση σήμερα, να βλέπετε την φωτεινή πλευρά όλων των πραγμάτων. Ακόμα και ένας καβγάς με το ταίρι σας, δεν είναι τόσο κακός, όταν μπορείτε να το γυρίσετε σε μια ευκαιρία να μάθετε κάτι καινούριο ο ένας για τον άλλο.

ζωδια Υδροχόος
Μπορείτε να καταφέρετε πολλά σήμερα, οπότε κάντε μια λίστα και βάλτε και το ταίρι σας στο παιχνίδι. Όσο περισσότερα καταφέρετε τώρα, τόσο πιο πολύ χρόνο θα έχετε για παιχνίδι αργότερα. Τελειώστε τα γρήγορα και ξεκινήστε το παιχνίδι σήμερα το βράδυ!

ζωδια Ιχθύες
Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Όλα τα σχέδια που κάνετε με το ταίρι σας, θα αποδειχθούν ακόμα καλύτερα από αυτό που ελπίζατε. Με αυτό στο μυαλό σας, κάντε μεγάλα όνειρα! Μπορείτε να κάνετε τα πάντα να συμβούν.