αστρολογικες προβλεψεις για δύο 4/11 Παρασκευή

zwdia-zodia-astrologia-3

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 4/11 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Αν θέλατε να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που κάνετε κάποια πράγματα με το ταίρι σας, μην περιμένετε άλλο. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε καινούρια σχέδια. Μιλήστε μαζί τους για αυτά που θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε.

ζωδια Ταύρος
Αν νιώθετε ότι έχετε κολλήσει σε τέλμα στη σχέση σας, σκεφτείτε κάποιες ιδέες για να ταρακουνήσετε τα πράγματα λίγο. Ζητήστε και τη γνώμη του ταιριού σας. Έχουν κάποιες ιδέες που θα σας εκπλήξουν.

 

ζωδια Δίδυμοι
Έχετε την ενέργεια να κάνετε τα πάντα σήμερα. Γιατί να μην ξεμπερδεύετε με κάτι που είπατε στο ταίρι σας ότι θα κάνετε εβδομάδες πριν; Θα ενθουσιαστούν και εσείς θα νιώσετε ένα βάρος να σηκώνετε από πάνω σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η ερωτική σας ζωή μπορεί να κατευθύνετε προς μια δύσκολη στροφή. Εσείς και το ταίρι σας έχετε διαφορετικές ιδέες για το πώς πρέπει να κάνετε κάτι. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να ηρεμήσει και μετά προσπαθήστε πάλι να το λύσετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με το ταίρι σας. Θα μπορέσετε εύκολα να μεταφέρετε τις σκέψεις σας σε λέξεις και εκείνοι θα είναι δεκτικοί στις ανησυχίες σας.

ζωδια Παρθένος
Μπορεί να βρεθείτε σε μια συζήτηση για αξίες σήμερα με το ταίρι σας. Συμφωνείτε στα περισσότερα πράγματα, αλλά και πάλι έχετε τις διαφορές σας και θα πρέπει να το δεχτείτε αυτό.

ζωδια Ζυγός
Ο έρωτας είναι στο μυαλό σας σήμερα, και αφού κάνετε τα μαγικά σας θα είναι και στο μυαλό του ταιριού σας. Ξεκινήστε να ρίχνετε υπονοούμενα από νωρίς, και μέχρι το βράδυ όλα θα είναι στη θέση τους για μια ξεχωριστή βραδιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Αν δεν μπορείτε να συμφωνήσετε σε κάτι με το ταίρι σας σήμερα, σκεφτείτε το να κάνετε πίσω και να τους αφήσετε να κάνουν το δικό τους. Μπορεί να βρείτε ότι το να διατηρήσετε την ηρεμία είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

ζωδια Τοξότης
Δεν μπορείτε παρά να νιώσετε τιμή όταν το ταίρι σας στρέφετε σε εσάς για συμβουλές σήμερα. Εκτιμούν την άποψή σας και ξέρουν ότι δεν θα τους οδηγήσετε σε λάθος δρόμο. Μιλήστε από την καρδιά σας και θα τα πάτε μια χαρά.

ζωδια Αιγόκερως
Βάζετε πολλή ενέργεια στη δουλειά σας αλλά δεν παίρνετε τα αποτελέσματα που θα θέλατε. Γυρίστε την προσοχή σας στη σχέση σας, όπου και ξέρετε ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα θέματα της δουλειάς κάποια άλλη στιγμή.

zwdia-768

ζωδια Υδροχόος
Αφήστε τις άμυνες σας να πέσουν σήμερα και δείξτε την ευαίσθητη πλευρά σας στο ταίρι σας. Μπορεί να νιώθετε λίγο ευάλωτοι, αλλά το να μάθετε να εμπιστεύεστε απόλυτα τον άλλο θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

ζωδια Ιχθύες
Ήρθε η ώρα να λύσετε παλιές οφειλές, ή απλά να ξεχάσετε αυτά που σας χρωστούν. Όταν πρόκειται για τη σχέση σας, μπορεί να είναι καλύτερο να τα αφήσετε και θα δείτε πως όλα εξισορροπούν στο τέλος από μόνα τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66