αστρολογικες προβλεψεις για δύο 5/09 Δευτέρα

astrologia-allagi-simainei-proodos

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 5/09 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Αν υπάρχει κάτι που περιμένατε να πείτε στο ταίρι σας, κάντε το σήμερα. Το να κρατάτε τα συναισθήματα σας δεν είναι καλό και για τους δυο σας. Θα έχετε την αποδοχή τους εάν είστε ανοιχτοί και άμεσοι.

ζωδια Ταύρος
Αν αναφέρατε κάποιες ανησυχίες σας στο ταίρι σας τις τελευταίες ημέρες, περιμέντε την θετική ανταπόκριση τους σήμερα. Πήραν τον χρόνο τους για να σκεφτούν αυτά που τους είπατε και είναι πολύ πιθανό να δουν το θέμα από την πλευρά σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Έχετε το νου σας στα οικονομικά σας όταν κάνετε σχέδια για τη σημερινή βραδιά. Προκαλέστε το ταίρι σας για να δείτε ποιος θα σκεφτεί την καλύτερη ιδέα. Εφόσον είστε μαζί, δεν έχει σημασία το πόσα θα ξοδέψετε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Ήρθε η στιγμή να βγείτε και να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε τα όσα η ζωή προσφέρει. Κάντε ένα σχέδιο για σήμερα που σας βγάζει από την ζώνη ασφαλείας σας. Με το ταίρι σας στο πλευρό σας, είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τα πάντα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Μπορεί να μην είστε σίγουροι για το πως να ερμηνεύσετε τα σινιάλα που σας δίνει το ταίρι σας, οπότε εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας όταν προσπαθείτε να πάρετε μια απόφαση σήμερα. Έχετε αρκετές πληροφορίες, οπότε μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη στην επιλογή σας.

ζωδια Παρθένος
Μην περιμένετε από τους φίλους σας να κάνουν ένα σχέδιο. Σήμερα, μαζέψτε εσείς όλη την παρέα μαζί. Πιάστε το ταίρι σας, πηγαίντε στο αγαπημένο σας μέρος και πείτε σε όλους να σας βρουν εκεί.

ζωδια Ζυγός
Είναι πιο εύκολο να εντυπωσιαστείτε από τις υπερβολικές χειρονομίες, αλλά δύσκολο να εκτιμήσετε τα μικρά πράγματα. Κάντε μια προσπάθεια σήμερα να αναγνωρίσετε στο ταίρι σας τα μικρά πράγματα που προσφέρει για να κάνει τη ζωή σας καλύτερη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Μπορείτε να πάρετε αυτό ακριβώς που θέλετε από το ταίρι σας σήμερα και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το ζητήσετε. Τους αρέσει να σας ικανοποιούν, οπότε πείτε τους τι έχετε στο μυαλό σας και εκείνοι θα το αναλάβουν.

ζωδια Τοξότης
Δεν θέλετε να ακολουθήσετε το πλήθος όταν κάνετε τα σχέδια σας για σήμερα. Ακούστε τη διάθεση σας και επιλέξτε ανάλογα. Το ταίρι σας δεν θα έχει πρόβλημα εάν κάνετε κάτι χαλαρό.

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να νιώσετε πως το ταίρι σας αντιδρά υπερβολικά σε κάτι μικρό σήμερα. Πριν απορρίψετε την ανησυχία του, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα στην κατάσταση από όσα φαντάζεστε.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας ανησυχώντας για μικρά πράγματα. Φροντίστε όσα μπορείτε και μετά προσπεράστε το. Ο χρόνος σας θα μετράει περισσότερο αν το ξοδεύετε σε αυτά που μετράνε πραγματικά, όπως το να περνάτε καλά με το ταίρι σας.

ζωδια Ιχθύες
Πάρτε μια δημιουργική προσέγγιση για να λύσετε ένα πρόβλημα σήμερα και θα βρείτε την απάντηση σε ένα θέμα που έκανε το ταίρι σας να κολλήσει. Θυμηθείτε να μην κοκορεύεστε πολύ μετά όταν θα τους πείτε τη λύση που βρήκατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75