αστρολογικες προβλεψεις για δύο 5/10 Τετάρτη

zwdia-zodia-astrologia-3

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 5/10 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Μην αφήσετε την εξωτερική πίεση να κάνετε τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να σας χαλάσει τη διάθεση. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα που βολεύει εσάς και το ταίρι σας και οι δύο θα είστε χαρούμενοι. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε μέσα στη ζωή σας.

ζωδια Ταύρος
Ο έρωτας είναι στο μυαλό σας σήμερα, οπότε ξεκινήστε την ημέρα σας σωστά με ένα ξεχωριστό δώρο για το ταίρι σας. Ακόμα και κάτι τόσο απλό όσο να τους πάτε καφέ στο κρεβάτι, θα βοηθήσει να δημιουργηθεί η ατμόσφαιρα για καλές στιγμές.

 

ζωδια Δίδυμοι
Η επικοινωνία δεν ρέει εύκολα για εσάς σήμερα. Η οικογένειά σας μπορεί να μην σας καταλαβαίνει και θα έχετε πρόβλημα να εξηγήσετε την κατάσταση στο ταίρι σας. Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας, τα πράγματα θα φτιάξουν.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Ξεκινήστε να κάνετε σχέδια τώρα για μια μεγάλη εκδήλωση αργότερα αυτό το μήνα. Η ικανότητά σας να βάζετε στη σειρά τις λεπτομέρειες θα σας βοηθήσει να κάνετε κάτι πολύ ξεχωριστό για εσάς και το ταίρι σας.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λέων
Είστε πρόθυμοι να κάνετε τα πάντα για να λειτουργήσουν τα πράγματα σήμερα. Αν το ταίρι σας στραφεί σε εσάς για ένα πρόβλημά του, θα το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν και οι δύο θα επιστρέψετε στους συνηθισμένους, χαρούμενους εαυτούς σας.

ζωδια Παρθένος
Η σύγχυση που κρεμόταν από πάνω σας φεύγει σιγά σιγά και τα πράγματα αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Πείτε στο ταίρι σας ότι το καταλαβαίνετε και ότι θα θέλατε να προχωρήσετε μπροστά.

ζωδια Ζυγός
Μην αγνοείτε την ενοχλητική φωνή μέσα στο κεφάλι σας. Αν σας λέει κάτι για τη σχέση σας, ακούστε τη. Μπορεί να είστε σε θέση να κάνετε μια απλή αλλαγή και να κάνετε τα πράγματα καλύτερα και πάλι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Μπορείτε να καλέσετε το ταίρι σας ή απλά να πάτε μόνοι. Το να περνάτε χρόνο με άλλους ανθρώπους, εμπλουτίζει τη ζωή σας και φέρνετε αυτή την ενέργεια πίσω στη σχέση σας.

ζωδια Τοξότης
Το να ξεκινήσετε γιόγκα θα βοηθήσει τόσο την υγεία σας, όσο και το μυαλό σας. Το ταίρι σας θα επωφεληθεί κι αυτό, οπότε καλέστε μαζί σας. Οι κοινές εμπειρίες είναι πάντα ένα συν.

ζωδια Αιγόκερως
Το ταίρι σας φαίνεται λίγο χαμένο σήμερα, αλλά δεν είστε σίγουροι τι συμβαίνει. Πριν αρχίσετε να ανησυχείτε, μάθετε όλα τα γεγονότα. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, που δεν έχει καμία σχέση μαζί σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Υδροχόος
Περάστε λίγο χρόνο σήμερα σχεδιάζοντας το μέλλον με το ταίρι σας. Αποφασίζοντας για όλες τις λεπτομέρειες θα αποφύγετε τα προβλήματα και θα έχετε περισσότερο χρόνο να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

ζωδια Ιχθύες
Προσπαθήστε να συγκρατήσετε την ορμή σας να είστε επικριτικοί με το ταίρι σας. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να αναφέρετε, περιμένετε μέχρι να έρθει η σωστή στιγμή και επιλέξτε με σύνεση τα λόγια σας. Βεβαιωθείτε ότι γίνεστε βοηθητικοί και όχι ενοχλητικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia