αστρολογικες προβλεψεις για δύο 5/11 Σάββατο

synastria-amoivaia-elksi

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 5/11 Σάββατο

ζωδια Κριός
Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να είστε δίκαιοι σήμερα. Μην εκπλαγείτε ακόμα κι αν πάρετε την πλευρά του ταιριού σας σε ένα θέμα που ήσασταν πεπεισμένοι ότι είχατε δίκιο πριν.

ζωδια Ταύρος
Η αισθητική είναι σημαντική για εσάς, οπότε χαρίστε στον εαυτό σας κατιτίς για να φωτίσει την ημέρα σας. Αν το ταίρι σας δεν μοιράζετε τον ενθουσιασμό σας, μην ανησυχείτε. Μπορεί να γίνει κάτι μόνο για εσάς.

 

ζωδια Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να επικεντρώνετε την προσοχή σας στο ταίρι σας. Όταν εκφράζετε την ανησυχία σας με έναν στοργικό τρόπο, δεν μπορούν παρά να συγκινηθούν από αυτή. Το να ξέρουν ότι νοιάζεστε σημαίνει πολλά για αυτούς.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Το να παραμείνετε ενεργητικοί σήμερα θα βοηθήσει το μυαλό σας να μείνει μακριά από κάτι που σας προβληματίζει. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να χρειάζεστε λίγο χρόνο για να φτάσετε σε συμφωνία. Για τώρα, απλά προσπαθήστε να μην ανησυχείτε γι’ αυτό.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Η μικρές χειρονομίες μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Ξεκινήστε την ημέρα σας σωστά κρύβοντας ένα σημείωμα στην τσέπη του ταιριού σας. Μόλις το βρουν, θα είστε στο μυαλό τους όλη την ημέρα.

ζωδια Παρθένος
Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια αγορά από κοινού με το ταίρι σας. Κάντε την έρευνα σας μαζί και φροντίστε να νιώθετε και οι δύο καλά με την τελική απόφαση. Θα πρέπει και οι δύο να νιώθετε πως παίρνετε αυτό που θέλατε.

ζωδια Ζυγός
Δεν είναι πολύ νωρίς για να κάνετε κοινωνικά σχέδια για το Σαββατοκύριακο. Καλέστε ένα φιλικό σας ζευγάρι σε δείπνο ή ταινία και θα έχετε την διπλή ποσότητα διασκέδασης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια Σκορπιός
Η ικανότητα σας να προσαρμόζεστε σε κάθε κατάσταση θα τεθεί σε εφαρμογή σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να χρειάζεται από εσάς να μπείτε σε έναν διαφορετικό ρόλο. Όταν το κάνετε θα είστε και οι δύο ευχαριστημένοι.

ζωδια Τοξότης
Η επικοινωνία σας βγαίνει εύκολα σήμερα, κάνοντας αυτή την στιγμή ιδανική για να αντιμετωπίσετε όποιες ανησυχίες έχετε με το ταίρι σας. Έχετε την ικανότητα να ζητήσετε τα πράγματα με τέτοιο τρόπο που κάνει τους άλλους να θέλουν να σας βοηθήσουν.

ζωδια Αιγόκερως
Μην περιμένετε από το ταίρι σας να προτείνει τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Όταν προτείνετε εσείς νέες ιδέες, εσείς αποφασίζετε πως θέλετε να τις κάνετε πραγματικότητα. Γιατί να μην ξεκινήσετε κάτι σήμερα;

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Υδροχόος
Αν κάνετε ένα μεγάλο λάθος, το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να απολογηθείτε και να προσπαθήσετε να βρείτε το χιούμορ μέσα στην κατάσταση. Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Το ταίρι σας δεν θα σας κρατήσει κακία, είστε απλά άνθρωποι!

ζωδια Ιχθύες
Μπορεί να παλεύετε για να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και αυτές του ταιριού σας σήμερα. Μια ειλικρινής συζήτηση για το τι θέλει ο καθένας θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις προτεραιότητες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia