αστρολογικες προβλεψεις για δύο 5/4 Τριτη

zwdia-shmera-imerisies-161014

ζωδια Κριός

Η δουλειά σας καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της ενέργειας σας αυτή τη στιγμή. Φροντίστε να πείτε στο ταίρι σας πως είναι ακόμα η νούμερο ένα προτεραιότητα σας, ακόμα και αν δεν μπορείτε να είστε μαζί όλη την ώρα.

ζωδια Ταύρος

Νιώθετε ακόμα περισσότερο δημιουργικοί, οπότε ξεκινήστε να κάνετε σχέδια για εσάς και το ταίρι σας. Δώστε του κάποια στοιχεία και μετά αφήστε την αγωνία να μεγαλώνει.

zodia-taro-45

ζωδια Δίδυμοι

Μπορεί να υποπτεύεστε πως το ταίρι σας, σας κρύβει κάτι. Πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα, σκεφτείτε τι θα μπορούσε να είναι αυτό. Μπορεί να σχεδιάζουν μια καταπληκτική έκπληξη!

ζωδια Καρκίνος

Η σημερινή μέρα έχει όλες τις προοπτικές να είναι καταπληκτική ή να μην πάει καθόλου όπως τη θέλετε. Τα καλά νέα είναι πως η κατεύθυνση που θα πάρει είναι στο χέρι σας. Όπως και αν πάει, μπορείτε να βασιστείτε στο ταίρι σας, να είναι εκεί στο τέλος της

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Λέων

Δεν μπορείτε πάντα να παίρνεται αυτό ακριβώς που θέλετε, την στιγμή που το θέλετε. Πείτε το στο ταίρι σας αν νιώθετε αγχωμένοι. Μπορεί να σας τραβήξει την προσοχή σε κάτι πιο χαρούμενο, όσο εσείς περιμένετε.

ζωδια Παρθένος

Η φιλοδοξία σας θα σας πάει μακριά. Περισσότερες ώρες στην δουλειά, θα σας κρατήσουν μακριά από το ταίρι σας, αλλά όσο το κρατάτε ενήμερο, θα είναι πολύ υποστηρικτικό μαζί σας. Θέλουν να πετύχετε όσο και εσείς.

ζωδια Ζυγός

Αντισταθείτε στην ορμή να ξαναφέρετε στην επιφάνεια παλιότερους τσακωμούς, αν δεν συμβαίνει αυτό που θέλετε με το ταίρι σας. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που συμβαίνουν τώρα και αφήστε το παρελθόν εκεί που ανήκει.

zwdia

ζωδια Σκορπιός

Μην περιμένετε από το ταίρι σας να κάνει σχέδια σήμερα. Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να κάνετε, πρέπει να πάρετε την πρωτοβουλία. Το καλό σε αυτό είναι, πως θα κάνετε τα πράγματα, ακριβώς όπως σας αρέσουν!

ζωδια Τοξότης

Αφήστε τα μεγάλα έξοδα για άλλη στιγμή, τώρα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην τσέπη σας. Διαλέξτε δυο – τρείς ταινίες και σχεδιάστε βραδιές στο σπίτι με το ταίρι σας. Εφόσον είστε μαζί, δεν έχει σημασία το τι κάνετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Αιγόκερως

Η έξτρα προσπάθεια που βάζατε στην σχέση σας, έχει αρχίσει και αποδίδει. Το ταίρι σας μπορεί να μην δείχνει την εκτίμηση του με λέξεις, αλλά σίγουρα θα την δείτε στις πράξεις τους.

ζωδια Υδροχόος

Ξοδέψτε λίγο χρόνο στην οργάνωση σήμερα και θα κάνετε όλη την υπόλοιπη μέρα σας να κυλήσει καλύτερα. Αν το ταίρι σας παλεύει για να ετοιμαστεί, κάντε του τη χάρη να το οργανώσετε και αυτό επίσης.

ζωδια Ιχθύες

Μπορεί να βρείτε ερωτικές συμβουλές εκεί που δεν το περιμένατε σήμερα. Κάποιος μεγαλύτερος ή κάποιος προϊστάμενος σας στην δουλειά μπορεί να σας πει κάποια κόλπα που δεν είχατε σκεφτεί. Ακούστε τους και δεν θα απογοητευτείτε.

zwdia-zodia-astrologia-65