αστρολογικες προβλεψεις για δύο 6/07 Τετάρτη

HLF_121355950

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 6/07 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Η ισορροπία στη σχέση σας μοιάζει λίγο εκτός σήμερα. Αν το ταίρι σας δεν μοιράζεται τον ενθουσιασμό σας, δοκιμάστε να κατεβείτε στο δικό του επίπεδο. Μπορεί να δείτε πως λίγος χαλαρός χρόνος παρέα, σας κάνει εξίσου καλό.

ζωδια Ταύρος
Η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδανική για να είστε μόνοι, οπότε φροντίστε να συμπεριλάβετε και το ταίρι σας σε όποια σχέδια κάνετε. Αν δεν έχουν όρεξη να βγουν, αφήστε την νυχτερινή ζωή για χάρη τους.

ζωδια Δίδυμοι
Νοιάζεστε πολύ για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι, αλλά όταν πρόκειται για το ταίρι σας, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε. Προσπαθήστε να δείτε τον εαυτό σας όπως σας βλέπουν εκείνοι – απλά σωστοί κατά όλους τους τρόπους.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Είστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα είναι δύσκολο να κάνετε οποιαδήποτε δουλειά σήμερα. Αφήστε την σοβαρή σκέψη για κάποια άλλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή το μόνο που σας νοιάζει είναι το που θα πάτε για βραδινό.

ζωδια Λέων
Αφιερώστε χρόνο στην έρευνα πριν πάρετε οποιαδήποτε μεγάλη απόφαση σήμερα. Μην κάνετε καμία δέσμευση πριν μιλήσετε πρώτα με το ταίρι σας και μέχρι και οι δύο να νιώσετε καλά με τις επιλογές σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Παρθένος
Κρατήστε τις πιο σκληρές σας απόψεις για τον εαυτό σας σήμερα. Το ταίρι σας είναι στο ίδιο ταξίδι με εσάς και χρειάζεται την ενθάρρυνση σας. Να είστε εποικοδομητικοί με την κριτική που προσφέρετε.

ζωδια Ζυγός
Η καρδιά σας νιώθει ελαφριά και γεμάτη χαρά. Μοιραστείτε αυτό το υπέροχο συναίσθημα με το ταίρι σας και εκφράστε τους πόση πολλή χαρά φέρνουν στη ζωή σας.

ζωδια Σκορπιός
Θολώστε το όριο μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας σήμερα. Δημιουργείστε μια παιχνιδιάρικη κατάσταση με το ταίρι σας την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε μπροστά στο πλήθος. Κανείς δεν χρειάζεται να μάθει πως δεν είναι στην πραγματικότητα το πρώτο σας ραντεβού!

zwdia shmera

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Τοξότης
Αν όλο χάνετε ή βάζετε σε λάθος θέση τα αντικείμενα, μην πανικοβάλλεστε. Όλη αυτή η ονειροπόληση για το μέλλον μαζί με το ταίρι σας σας έχει κάνει λίγο αφηρημένους στο παρόν.

ζωδια Αιγόκερως
Το ταίρι σας θα εντυπωσιαστεί όταν θα λύσετε ένα πολύπλοκο πρόβλημα με έναν δημιουργικό τρόπο. Μην εκπλαγείτε εάν ξεκινήσουν να έρχονται σε εσάς για βοήθεια όταν κολλάνε σε κάτι.

zwdia

ζωδια Υδροχόος
Τα οικονομικά σας μπορεί να είναι κάπως στενά αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν θα σας σταματήσει από το να περάσετε καταπληκτικά με το ταίρι σας. Γίνετε δημιουργικοί και θα κάνετε τις βραδιές στο σπίτι καλύτερες από το έξω.

ζωδια Ιχθύες
Κάντε κάτι μόνο για τον εαυτό σας σήμερα που θα σας κάνει να νιώθετε φροντίδα και στοργή. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα μασάζ και αισθανθείτε χαλαροί και έτοιμοι για καταπληκτικές στιγμές με το ταίρι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love