αστρολογικες προβλεψεις για δύο 6/09 Τρίτη

imerisies-provlepseis-deytera-9-6-zodia

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 6/09 Τρίτη

ζωδια Κριός
Το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας είναι απολύτως καυτό σήμερα. Αφήστε τα σχέδιά σας για το βράδυ ανοιχτά – θα σας ενδιαφέρει πιο πολύ να περάσετε χρόνο μαζί, παρά να δείτε φίλους.

ζωδια Ταύρος
Θα πρέπει να είστε περήφανοι για όσα έχετε καταφέρει, τόσο στην επαγγελματική όσο και την ερωτική σας ζωή. Φροντίστε να δείχνετε στο ταίρι σας ότι είστε και γι’ αυτό περήφανοι. Θα θέλει να σας ακούσει να το λέτε.

 

ζωδια Δίδυμοι
Κρατήστε τη διάθεση στην κρεβατοκάμαρα ελαφριά και παιχνιδιάρικη σήμερα. Απολαύστε το να είστε με το ταίρι σας σε ένα χαλαρωτικό σκηνικό. Χωρίς καμία πίεση για να κάνετε τα πράγματα τέλεια, θα περάσετε καλύτερα από ποτέ.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Τώρα ήρθε η ώρα να πράξετε σύμφωνα με τις ορμές σας και να μην ακολουθήσετε τους κανόνες. Μην ανησυχείτε γι’ αυτά που πιστεύετε πως θα έπρεπε να κάνετε. Αν το νιώθετε σωστό και το ταίρι σας διασκεδάζει, μην αφήσετε τίποτα να σας κρατήσει πίσω.

zwdia shmera

ζωδια Λέων
Δείξτε στο ταίρι σας την παθιασμένη σας πλευρά στην κρεβατοκάμαρα σήμερα, και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη αποφασίζοντας το τι θα κάνετε στην πορεία. Δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι, η αυτοπεποίθηση σας θα κάνει όλη τη διαφορά.

ζωδια Παρθένος
Αφήστε τα σχέδιά σας ευέλικτα σήμερα – το ταίρι σας έχει ετοιμάσει για εσάς κάτι υπέροχο. Όποια κι αν καταλήξουν να είναι τα σχέδιά σας, εκμεταλλευτείτε το ελαφρύ κλίμα που έχετε ανάμεσά σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός
Τα πράγματα μπορεί να μην κυλήσουν σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά εφόσον είστε με το ταίρι σας, οι λεπτομέρειες δεν θα έχουν σημασία. Μπορείτε να κάνετε ένα νέο σχέδιο ή απλά να αφεθείτε στη ροή και να δείτε πού θα σας βγάλει η ημέρα.

ζωδια Σκορπιός
Τα συναισθήματά σας για το ταίρι σας θα είναι ιδιαίτερα δυνατά και έντονα σήμερα. Φροντίστε τα σχέδιά σας να περιλαμβάνουν αρκετό χρόνο μόνο για τους δυο σας. Δεν θα θέλετε να το μοιραστείτε με κανέναν άλλο!

ζωδια Τοξότης
Αν νιώθετε κάποια ένταση με το ταίρι σας σήμερα, βάλτε λίγο χιούμορ στην κατάσταση. Το να μπορέσετε να γελάσετε, θα ελαφρύνει τη διάθεση και θα σας βοηθήσει να βρείτε μια καλύτερη προσέγγιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο για να μετατρέψετε τη σημερινή ημέρα σε κάτι καλό για εσάς και το ταίρι σας. Αν το να βγείτε έξω σας φαίνετε κουραστικό, σχεδιάστε ένα χαλαρωτικό και τονωτικό απόγευμα στο σπίτι.

ζωδια Υδροχόος
Περάστε την οικειότητά σας σε επόμενο επίπεδο και μείνετε ανοιχτοί στο να δοκιμάσετε οτιδήποτε μοιάζει ευχάριστο σε εσάς και το ταίρι σας. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν και πράγματα που δεν σας ευχαριστούν.

ζωδια Ιχθύες
Βάλτε στοιχεία φαντασίας στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Να είστε τολμηροί και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει. Μπορείτε να είστε απόλυτα ανοιχτοί με το ταίρι σας και να μοιραστείτε μαζί του οτιδήποτε θα θέλατε να δοκιμάσετε.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75