αστρολογικες προβλεψεις για δύο 6/10 Πέμπτη

evdomadiaies-313-62-zvdia

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 6/10 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να κάνει πράγματα – υπάρχει περίπτωση να νιώθετε ιδιαίτερα επιρρεπείς στα ατυχήματα σήμερα. Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας αν όντως τα κάνετε μαντάρα. Απλά σκεφτείτε το σαν μια αστεία ιστορία που θα μοιραστείτε με το ταίρι σας το βράδυ.

ζωδια Ταύρος
Όταν πρόκειται να δείξετε την στοργή σας στο ταίρι σας, μην κρατιέστε. Δεν χρειάζεται να νιώθετε αμήχανα, το τι συμβαίνει όταν οι δυο σας είστε μόνοι είναι για τα μάτια σας και μόνο.

 

ζωδια Δίδυμοι
Περάστε λίγο χρόνο σήμερα για να οργανώσετε τα επόμενα βήματά σας. Το να φροντίσετε τις λεπτομέρειες του προγράμματός σας τώρα, σημαίνει περισσότερος χρόνος διασκέδασης μαζί με το ταίρι σας αργότερα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε τις σωστές λέξεις σήμερα, κάνοντας αυτή τη στιγμή ιδανική για να κάνετε μια συζήτηση με το ταίρι σας την οποία αποφεύγατε. Μόλις ξεκινήσετε, θα δείτε ότι είναι πιο εύκολο απ’ ότι φανταζόσασταν.

Διαβαστε τις αναλυτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λέων
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να νιώθετε εσωστρεφείς και να ψάχνετε να αποφύγετε τους διαπληκτισμούς. Να είστε διακριτικοί στη δουλειά, αλλά ανοιχτείτε στο ταίρι σας όταν γυρίσετε σπίτι. Θα σας βοηθήσει να βγείτε από το καβούκι σας.

ζωδια Παρθένος
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια και έτοιμους να αναλάβετε τα πάντα. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ με το ταίρι σας. Επιλέξτε κάτι διασκεδαστικό και το να δουλέψετε μαζί θα σας φέρει μεγάλη απόλαυση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός
Μερικές φορές η καλύτερη προσέγγιση είναι να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Ένα μικρό θέμα με το ταίρι σας μπορεί να λυθεί από μόνο του αν το αφήσετε. Εν τω μεταξύ, επικεντρωθείτε στα καλά σημεία.

ζωδια Σκορπιός
Παρακολουθήστε τις μικρές λεπτομέρειες σήμερα. Η απροσεξία τώρα, θα οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα στην πορεία. Θα ήταν καλό να ζητήσετε από το ταίρι σας να σας βοηθήσει, μήπως και δει κάτι που σας έχει ξεφύγει.

ζωδια Τοξότης
Αν και μπορεί να νιώθετε ότι σας αξίζει, τώρα δεν είναι η ιδανική στιγμή να ζητήσετε αύξηση. Αν το εγώ σας χρειάζεται κάποια φροντίδα, πείτε στο ταίρι σας ότι θα σας βοηθούσε λίγη ενθάρρυνση.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Αιγόκερως
Ξεκινήστε την ημέρα σας σωστά, σχεδιάζοντας εκ των προτέρων τα πλάνα σας μαζί με το ταίρι σας. Όταν θα έχετε ξεμπερδέψει με τις λεπτομέρειες των επόμενων ημερών, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε ξέροντας ότι δεν περιμένετε εκπλήξεις.

ζωδια Υδροχόος
Να είστε ευαίσθητοι στα συναισθήματα του ταιριού σας σήμερα. Αν κάτι που πείτε τους πειράξει, αφιερώστε χρόνο στο να μάθετε τι έγινε. Μπορεί να έχουν κάποια θέματα που δεν ξέρετε.

ζωδια Ιχθύες
Αν περιμένετε μέχρι να μάθετε όλα τα γεγονότα, μπορεί να μην κάνετε καμία κίνηση. Μόλις οργανώσετε ένα σχέδιο, μοιραστείτε το με το ταίρι σας και κυνηγήστε το! Μπορείτε να μάθετε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες στην πορεία.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia