αστρολογικες προβλεψεις για δύο 7/04 Πέμπτη

erwtikes-30-6-14

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Πάντα είναι καλή ώρα για να κάνετε σχέδια για την σχέση σας. Είτε προτιμάτε τα απλά πράγματα είτε τα ραντεβού έξω στην πόλη, φροντίστε να αφιερώσετε πολύ χρόνο για ρομαντισμό με το ταίρι σας.

ζωδια Ταύρος
Μικρές ενοχλήσεις έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη διάθεση σας σήμερα. Μην φέρνετε την κακόκεφη συμπεριφορά σας, σπίτι, στο ταίρι σας. Κάντε μια μεγάλη βόλτα έτσι ώστε να καταλαγιάσουν πρώτα τα συναισθήματα σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες σήμερα, ειδικά όταν προέρχονται από το ταίρι σας. Μην είστε τόσο σίγουροι πως τα έχετε όλα τακτοποιημένα. Μια αλλαγή στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα μπορεί να οδηγήσει σε πιο ευχάριστες στιγμές για εσάς και για το ταίρι σας.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Καρκίνος
Μπορεί να νιώθετε πιο ευάλωτοι σήμερα και πως δεν παίρνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από το ταίρι σας. Στηριχτείτε στους άλλους φίλους σας για να σας παρέχουν έναν ώμο να κλάψετε. Θα συγχρονιστείτε και πάλι με το ταίρι σας πολύ σύντομα.

ζωδια Λέων
Να είστε υπομονετικοί με το ταίρι σας αυτή τη στιγμή. Έχουν πολλά πράγματα στο μυαλό τους που προσπαθούν να λύσουν, οπότε μπορεί να μην είναι παντελώς διαθέσιμοι για εσάς. Δώστε τους λίγο χώρο και πείτε τους πως είστε εκεί αν σας χρειαστούν.

ζωδια Παρθένος
Μην φοβηθείτε να αλλάξετε τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα. Αν το ταίρι σας έχει μια διαφορετική προσέγγιση, δοκιμάστε τον δικό τους τρόπο για λίγο. Μπορεί να μην θέλετε να επιστρέψετε στους παλιούς σας τρόπους καθόλου έπειτα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Ζυγός
Θα είστε σε θέση να φτάσετε σε μία βαθιά κατανόηση του συντρόφου σας σήμερα. Ξαφνικά, οι λόγοι που συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρονται θα σας είναι ξεκάθαροι και θα μπορείτε και εσείς να ανταποκριθείτε με έναν ουσιαστικό τρόπο.

ζωδια Σκορπιός
Αν νιώθετε απηυδισμένοι από τη ζωή σας στο σπίτι, μπορεί να χρειάζεστε μια αλλαγή σκηνικού. Αν αναδιοργανώσετε τον τρόπο που φαίνεται το σπίτι σας, μπορεί να βοηθήσει στο να αλλάξει και η συμπεριφορά σας.

ζωδια Τοξότης
Οι ιδέες του συντρόφου σας μπορεί να φαίνονται λίγο ριζοσπαστικές σήμερα, αλλά κρατήστε ανοιχτούς τους ορίζοντες σας. Μπορεί εκείνοι να ξέρουν κάτι που δεν ξέρετε εσείς και όταν θα πάρετε όλες τις πληροφορίες, όλα να βγάλουν νόημα.

ζωδια Αιγόκερως
Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας όταν κάνετε σχέδια σήμερα. Αυτό που ακούγεται καλό σε εσάς, μπορεί να μην είναι αυτό που είχε στο μυαλό του το ταίρι σας. Αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι, θα βρείτε κάτι που ευχαριστεί και τους δυο σας.

ζωδια Υδροχόος
Μια καταπληκτική ιδέα θα σας έρθει εκεί που δεν την περιμένατε. Μοιραστείτε την με το ταίρι σας και αφήστε τους να την επεκτείνουν κι άλλο. Αν δουλέψετε μαζί, μπορείτε να καταφέρετε κάτι απίθανο.

ζωδια Ιχθύες
Αν κάτι δεν σας βγήκε όπως το περιμένατε σήμερα, μην χαλάτε την διάθεση σας για αυτό. Το ταίρι σας σας αγαπάει για αυτό που είστε και όταν πετυχαίνετε και όταν αποτυγχάνετε.