αστρολογικες προβλεψεις για δύο 7/06 Τρίτη

αστρολογικες προβλεψεις για δύο

ζωδια Κριός
Μόλις τελειώσει αυτή η μέρα, πιάστε το ταίρι σας και ξεκινήστε να γιορτάζετε. Για τις επόμενες ημέρες επικεντρωθείτε στο να περνάτε καλά οι δυο σας. Μπορείτε να ανησυχήσετε για πιο σημαντικά θέματα αργότερα.

ζωδια Ταύρος
Όταν το ταίρι σας σας προτείνει ένα σχέδιο που σας φαίνετε λίγο υπερβολικό, μην βιαστείτε να το απορρίψετε. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Με τόση δραστηριότητα γύρω σας, θα πρέπει να οργανωθείτε. Δουλέψτε μαζί με το ταίρι σας για να σιγουρευτείτε πως θα κάνετε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μετά θα έχετε χρόνο και για τους δυο σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αφήστε όλα όσα σας προβληματίζουν στην άκρη και περάστε χρόνο κάνοντας όνειρα μαζί με το ταίρι σας. Σκεφτείτε τι θα θέλατε περισσότερο στον κόσμο, ανεξάρτητα με το πόσο υπερβολικό είναι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Το να μπορέσετε να παραδεχτείτε πως δεν έχετε πάντα δίκιο, θα κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή. Αν κάνατε μια γκάφα, απλά πείτε το. Το ταίρι σας θα καταλάβει και μετά θα μπορέσετε και οι δύο να το ξεπεράσετε.

ζωδια Παρθένος
Όλα μοιάζουν να είναι κρυμμένα πίσω από μια ομίχλη σύγχυσης, οπότε μην περιμένετε να κάνετε πολλά σήμερα. Πάρτε το σαν ευκαιρία να χαλαρώσετε μαζί με το ταίρι σας. Τα σημαντικά πράγματα μπορούν να περιμένουν για κάποια άλλη στιγμή.

ζωδια Ζυγός
Να είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τα σχέδια που δημιουργήσατε, για να λειτουργήσουν όλα σωστά. Μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείτε κάτι νέο την τελευταία στιγμή σήμερα. Ότι και αν γίνει, αν είστε μαζί με το ταίρι σας, θα περάσετε καλά.

ζωδια Σκορπιός
Ήρθε η ώρα να συγκλονίσετε το ταίρι σας με τα κρυφά σας ταλέντα. Μην ντρέπεστε, ξέρετε πως το έχετε! Αφήστε τους να δουν μια πλευρά σας, που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ. Και οι δύο θα διασκεδάσετε με αυτή την εμπειρία.

ζωδια Τοξότης
Η σημερινή ημέρα μπορεί να ξεκινήσει αργά, αλλά μόλις ξεκινήσει, δεν σας σταματάει τίποτα. Πείτε στο ταίρι σας πού να σας συναντήσει και πως έχετε την ενέργεια για να διασκεδάσετε όλο το βράδυ!

ζωδια Αιγόκερως
Μπορείτε να δημιουργήσετε μια δυνατή σύνδεση με το ταίρι σας σήμερα, εάν αλλάξετε τον τρόπο που το προσεγγίζετε. Κάντε μια προσπάθεια να ταιριάξετε στη διάθεση και στην ένταση του και θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα από την ίδια οπτική.

ζωδια Υδροχόος
Μην περιμένετε τους άλλους να κάνουν τις αλλαγές για εσάς. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και ξεκινήστε την διαδικασία μόνοι σας. Μόλις το ταίρι σας δει τι κάνετε, θα θέλει να συμμετέχει και αυτό.

ζωδια Ιχθύες
Μια δύσκολη εβδομάδα, σας άφησε να νιώθετε εξουθενωμένοι. Κάντε κάτι για να φροντίσετε τον εαυτό σας σήμερα. Λίγη περισσότερη προσοχή στις δικές σας ανάγκες, θα σας κάνει να νιώσετε έτοιμοι για να είστε εκεί για το ταίρι σας.

zwdia-zodia-astrologia-65