αστρολογικες προβλεψεις για δύο 7/08 Κυριακή

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 7/08 Κυριακή

ζωδια Κριός
Όταν δεν μπορείτε να είστε πρόσωπο με πρόσωπο με το ταίρι σας, εκμεταλλευτείτε αυτά που έχετε. Ένα τηλεφώνημα δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά τα τρυφερά σας λόγια θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να μικρύνουν την απόσταση.

ζωδια Ταύρος
Αν υπήρχε κάτι που σας προβλημάτιζε, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να το βγάλετε από μέσα σας. Θα νιώσετε καλύτερα αφού μιλήσετε με το ταίρι σας. Θα σας υποστηρίξουν, αν μάθουν αυτό που χρειάζεστε.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μόλις ξεκινήσετε, δεν θα θέλετε να σταματήσετε να φλερτάρετε με το ταίρι σας σήμερα. Αφήστε τους ένα προκλητικό μήνυμα το απόγευμα για να τους πείτε ότι σχεδιάζετε κάτι πολύ καυτό γι’ αυτούς το βράδυ.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αποφύγετε το να πιαστείτε τόσο πολύ στις λέξεις που σας λέει το ταίρι σας και χάσετε το νόημα που θέλει να σας περάσει. Οι δυσκολίες στην επικοινωνία είναι σίγουρες σήμερα, οπότε αν δεν είστε σίγουροι για το τι προσπαθούν να σας πουν, ζητήστε τους να σας το διευκρινίσουν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Μιλήστε στο ταίρι σας για τις πιο βαθιές επιθυμίες της ψυχής σας. Πείτε τους τα μυστικά σας και ενθαρρύνετέ τους να κάνουν το ίδιο. Όταν θα ξέρετε τι θέλει ο καθένας, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα.

ζωδια Παρθένος
Το να μείνετε μέσα και να μαγειρέψετε ένα ξεχωριστό δείπνο για το ταίρι σας, ακούγεται σαν ο ιδανικός τρόπος να περάσετε το απόγευμά σας. Τίποτα που συμβαίνει στον έξω κόσμο, δεν θα μπορούσε να τραβήξει το ενδιαφέρον σας περισσότερο.

ζωδια Ζυγός
Είχατε πολλά στο μυαλό σας τελευταία και τα κρατούσατε όλα για τον εαυτό σας. Το να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με το ταίρι σας, δεν θα ελαφρύνει μόνο κάποια από τα φορτία σας, θα σας επιτρέψει επίσης να έρθετε πιο κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες σήμερα. Το να παραβλέψετε κάτι μικρό μπορεί να έχει μεγάλες συνέπειες. Ζητήστε από το ταίρι σας να ρίξει μια ματιά, μπορεί να πιάσουν κάτι που σας ξέφυγε.

ζωδια Τοξότης
Πολλά συμβαίνουν στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, αλλά μην χάσετε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά. Το ταίρι σας είναι εκεί για εσάς, αλλά δεν πρέπει να το παίρνετε ως δεδομένο. Κάντε κάτι ξεχωριστό για αυτούς απόψε.

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Θα χάσετε την προσοχή του ταιριού σας αν φλυαρείτε ακατάπαυστα σήμερα, οπότε μπείτε απευθείας στο ψητό. Πείτε αυτά που έχετε να πείτε όσο πιο απλά γίνεται, και μετά αφήστε τις λέξεις να κατακαθίσουν. Το ταίρι σας θα καταλάβει από πού προέρχεται η σκέψη σας.

ζωδια Υδροχόος
Κάτι που ξεκινά σαν μια διανοητική σύνδεση, θα καταλήξει σε κάτι πολύ πιο αισθησιακό για εσάς και το ταίρι σας σήμερα. Όταν η συζήτηση σας ανάψει, είναι η ώρα να κατευθυνθείτε σε ένα μέρος που μπορείτε να είστε μόνοι.

ζωδια Ιχθύες
Αποφύγετε να είστε πολύ συγκεκριμένοι σήμερα. Εκτός κι αν το ταίρι σας χρειάζεται μια τελική απάντηση αυτή τη στιγμή, περιμένετε μερικές ημέρες πριν αποφασίσετε. Ο επιπλέον χρόνος θα σας επιτρέψει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia