αστρολογικες προβλεψεις για δύο 7/09 Τετάρτη

sas-apata

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 7/09 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την ημέρα σας, ξεκινώντας νωρίς το πρωί. Καλέστε το ταίρι σας να σας κάνει παρέα σε ένα μικρό περίπατο στη γειτονιά σας. Η ενέργεια που θα δημιουργήσετε, θα ανανεώσει τη διάθεσή σας μέχρι το βράδυ.

ζωδια Ταύρος
Μπορεί να χρειαστεί να είστε λίγο περισσότερο επιεικείς με το ταίρι σας σήμερα. Αν οι ιδιοτροπίες του σας σπάνε τα νεύρα, προσπαθήστε να μην το αφήσετε να φανεί. Θα σας επιστρέψει τη χάρη όταν και εσείς συμπεριφερθείτε λίγο περίεργα!

 

ζωδια Δίδυμοι
Έχετε πολλές δυνατές απόψεις, αλλά δεν είστε οι μόνοι. Το ταίρι σας είναι αρκετά σίγουρο πως και οι δικές του είναι σωστές, επίσης. Θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια για να φτάσετε σε συμβιβασμό, αλλά θα το αξίζει να διατηρήσετε την ηρεμία ανάμεσά σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Όταν είστε χαρούμενοι και περήφανοι για το ταίρι σας, είναι φυσικό να θέλετε να κοκορευτείτε λίγο. Κάντε μια βόλτα μέσα από μια εκδήλωση που συμβαίνει στην περιοχή σας και κάντε κάποια κεφάλια να γυρίσουν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Η σημερινή ημέρα θα είναι ένα τεστ για τη δύναμη της θέλησής σας, καθώς θα προσπαθείτε να αποφύγετε να υπερβάλετε στα πράγματα που σας αρέσουν. Αν προσπαθείτε να λειτουργήσετε με μετριοπάθεια, το ταίρι σας θα αποδειχθεί υποστηρικτικό προς τις προσπάθειές σας.

ζωδια Παρθένος
Τίποτα δεν σας κάνει πιο χαρούμενους από το να βοηθάτε τους ανθρώπους γύρω σας. Κάντε κάτι σήμερα για να βοηθήσετε το ταίρι σας. Αν δίνατε προσοχή, θα ξέρετε ακριβώς τι χρειάζεται περισσότερο.

ζωδια Ζυγός
Προσπαθήστε να μην χαθείτε στις μικρές λεπτομέρειες σήμερα. Όταν επικεντρώνεστε στην ευρύτερη εικόνα, βλέπετε ότι γενικά τα πάτε αρκετά καλά. Η σχέση σας μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

zwdia shmera

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Μια μεγάλη πρόκληση κατευθύνεται προς τη μεριά σας σήμερα. Μπορεί να νιώσετε κατακλυσμένοι αρχικά, αλλά μην αποθαρρύνεστε. Μαζί με το ταίρι σας, μπορείτε να βρείτε την άκρη και να λύσετε τα πάντα.

ζωδια Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει γεμάτους αισιοδοξία για το μέλλον της σχέσης σας. Τα πάντα φαίνονται να πηγαίνουν ακόμα καλύτερα κι από ότι ελπίζατε. Δείξτε στο ταίρι σας πόσο χαρούμενοι είστε.

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Αν νιώθετε πως το ταίρι σας είναι πολύ απαιτητικό, αναρωτηθείτε αν δίνετε εσείς αρκετά από τον εαυτό σας. Ίσως απορροφηθήκατε τόσο πολύ στα δικά σας, που έχετε ξεχάσει πώς να είστε μέρος μιας ομάδας.

ζωδια Υδροχόος
Μπορεί να νιώθετε αβέβαιοι για κάτι μέσα στη σχέση σας. Αν δεν θέλετε να το αναφέρετε στο ταίρι σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να σας πει τι συμβαίνει. Δεν θα σας πει ψέματα.

ζωδια Ιχθύες
Το ταίρι σας έχει κάποια θέματα που το προβληματίζουν, αλλά μπορεί να μην είναι έτοιμο να σας ανοιχτεί και να μιλήσει για αυτά. Δείξτε του πως είστε εκεί όταν σας χρειάζεται, αλλά μην προσπαθήσετε να το πιέσετε. Μπορεί να χρειάζεται κάποιο χρόνο για τον εαυτό του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75