αστρολογικες προβλεψεις για δύο 8/06 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-triti-13-5

αστρολογικες προβλεψεις για δύο

ζωδια Κριός
Το ταίρι σας σίγουρα θα προσέξει την θετική ενέργεια που εκπέμπετε. Όταν είναι γύρω σας, δεν μπορούν παρά να μαγεύονται από τον έρωτα σας.

ζωδια Ταύρος
Κάτι που θα πει το ταίρι σας μπορεί να σας κάτσει στραβά, αλλά μην αφήσετε μια διαφωνία να χαλάσει την ημέρα σας. Επικεντρώστε την φλογερή σας ενέργεια σε ένα πιο θετικό κυνήγι και ανάψτε τα αίματα στην κρεβατοκάμαρα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Βρείτε ένα ήσυχο μέρος να αποδράσετε μαζί με το ταίρι σας σήμερα. Μέσα σε όλη αυτή την ομίχλη γύρω σας, μπορείτε να χαλαρώσετε μέσα στην ιδιωτική σας φωλίτσα. Το τι κάνετε εκεί είναι στο χέρι σας, οπότε γίνετε δημιουργικοί!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Σε ότι αφορά τον ρομαντισμό με το ταίρι σας σήμερα, αφήστε τα ένστικτα σας να σας οδηγήσουν. Μην σκέφτεστε πολύ, απλά κάντε ότι σας έρχεται φυσικά. Η καρδιά σας θα σας πει τι να κάνετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει στην παγίδα του να κάνετε συνέχεια τα ίδια πράγματα με το ταίρι σας. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τις δημιουργικές πλευρές σας και να δείτε ποιες νέες απολαύσεις μπορείτε να ανακαλύψετε.

ζωδια Παρθένος
Το ταίρι σας έχει πολλά στο μυαλό του αυτή τη στιγμή και θα του χρειαζόταν να τα συζητήσει μαζί σας. Δείξτε ότι νοιάζεστε ακούγοντας προσεκτικά και προσφέροντας τις συμβουλές σας.

ζωδια Ζυγός
Εκφράστε τα συναισθήματα που έχετε στην καρδιά σας στο ταίρι σας σήμερα. Μην ανησυχείτε μήπως ακουστείτε μελοδραματικοί. Όταν το μήνυμα είναι ειλικρινές, δεν έχει σημασία πώς θα ακουστεί όταν το λέτε.

ζωδια Σκορπιός
Προσθέστε ένα στοιχείο φαντασίας στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας για να δημιουργήσετε ένα σενάριο που θα αρέσει και στους δυο σας. Μόνο το να μιλήσετε για αυτό θα σας βάλει σε διάθεση.

zwdia - love

ζωδια Τοξότης
Μετά από ένα πρωινό χαμένων πραγμάτων και άλλων μικρών εμποδίων, θα είστε έτοιμοι για μία επανεκκίνηση μέχρι το απόγευμα. Ευτυχώς, το ταίρι σας θα επέμβει και θα σας βοηθήσει να ξαναμπείτε στο δρόμο σας.

ζωδια Αιγόκερως
Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μόνο λέξεις για να περάσετε το μήνυμα σας στο ταίρι σας. Βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο για να τους δείξετε το τι έχετε στο μυαλό σας. Σήμερα, δείξτε αντί να πείτε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Υδροχόος
Όταν η κοινωνική σας ζωή ανάψει, θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του να βγείτε με τα πλήθη και να περάσετε χρόνο μόνοι με το ταίρι σας. Δώστε στο ταίρι σας την προσοχή σας για σήμερα.

ζωδια Ιχθύες
Έχετε την ενέργεια να κάνετε τη σημερινή ημέρα κάτι πολύ ξεχωριστό. Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε στο ταίρι σας λίγη ενθάρρυνση, αλλά μόλις ανεβούν, θα σας ακολουθήσουν βήμα προς βήμα.