αστρολογικες προβλεψεις για δύο 8/08 Δευτέρα

erwtikes-provlepseis-deytera-12-5

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 8/08 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Κάτι που θα σας πει καταλάθος το ταίρι σας σήμερα μπορεί να σας παρέχει με κάποια γνώση. Αν πουν κάτι που δεν ήθελαν να πουν, μην το κάνετε μεγάλο θέμα. Χρησιμοποιήστε την πληροφορία που κερδίσατε και προχωρήστε μπροστά.

ζωδια Ταύρος
Το να κάνετε την ίδια συζήτηση με το ταίρι σας ξανά, μοιάζει με χάσιμο χρόνου. Κάντε κάτι για να αλλάξετε τη συζήτηση και να μπείτε στην καρδιά του θέματος. Αυτή μπορεί να είναι η μέρα που θα βρείτε τη λύση.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αρκετοί ενδιαφέροντες άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας τις επόμενες ημέρες. Αν το ταίρι σας δεν είναι τόσο κοινωνικό όσο εσείς, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο για να μείνετε μόνο οι δυο σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η δουλειά σας έχει κάνει να αισθάνεστε εξουθενωμένοι με όλες τις λεπτομέρειες. Αποβάλλετε κάποιο από το στρες, κάνοντας σχέδια να μείνετε μέσα με το ταίρι σας για ένα ήσυχο βραδάκι. Όταν είστε μόνοι μαζί, τίποτα δεν μπορεί να σας ενοχλήσει.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Όταν περνάτε τόσο πολύ χρόνο με το ταίρι σας, μπορεί να σταματήσετε να προσέχετε όλα αυτά τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που σας τράβηξαν σ’ αυτό στην αρχή. Σήμερα θα σας υπενθυμίσουν αυτό που σας τράβηξε πρώτα την προσοχή, και θα εντυπωσιαστείτε ξανά από την αρχή.

ζωδια Παρθένος
Αν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε, επιλέξτε τα λόγια σας με προσοχή. Το να πείτε το λάθος πράγμα, μπορεί να πληγώσει τα συναισθήματα του ταιριού σας. Αν σας ξεφύγει κάτι, φροντίστε να επανορθώσετε το συντομότερο.

ζωδια Ζυγός
Αν νιώθετε πως τραβιέστε προς πάρα πολλές κατευθύνσεις, χρειάζεστε να δουλέψετε για να βρείτε την ισορροπία. Πέρα από το να αφιερώνετε χρόνο στο να δείτε το ταίρι σας, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και μόνο για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Αν νιώθετε λίγο βαριεστημένοι, κάντε μικρές αλλαγές μέσα στη σχέση σας, αλλά μην κάνετε τίποτα υπερβολικά δραστικό. Όταν έχετε κάτι σίγουρο, μείνετε σε αυτό που λειτουργεί.

ζωδια Τοξότης
Έχετε πολλά στο μυαλό σας σήμερα, αλλά δεν βρίσκετε τις απαντήσεις. Κάντε ένα διάλλειμα από τη φιλοσοφία το βράδυ, και χαλαρώστε μαζί με το ταίρι σας. Η απάντηση μπορεί να έρθει μόνη της μέσα στη νύχτα.

ζωδια Αιγόκερως
Θέλετε το καλύτερο για το ταίρι σας, αλλά προσπαθήστε να μην παίρνετε όλες τις αποφάσεις γι’ αυτό. Πείτε τους τις επιλογές τους και μετά αφήστε τους. Εμπιστευτείτε τους πως θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις από μόνοι τους.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Όταν η προφανής λύση αποτυγχάνει, ψάξτε για μια πιο δημιουργική προσέγγιση στο να λύσετε το πρόβλημα στη σχέση σας. Μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε κάτι εξωφρενικό. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να πετύχει!

ζωδια Ιχθύες
Η πίεση από τη δουλειά σας μπορεί να σας αφήσει να νιώθετε καταβεβλημένοι σήμερα. Αποβάλετε κάποιο από το στρες, απολαμβάνοντας ένα ήσυχο βραδάκι με το ταίρι σας. Φαγητό απ’ έξω και ένα μασάζ στην πλάτη, θα βελτιώσουν οπωσδήποτε τη διάθεσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις