αστρολογικες προβλεψεις για δύο 8/10 Σάββατο

zwdia-erwtikes-22-7-14

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 8/10 Σάββατο

ζωδια Κριός
Αφήστε τις δικές σας επιθυμίες σε δεύτερη μοίρα σήμερα, ενώ επικεντρώνεστε στις ανάγκες του ταιριού σας. Ενθαρρύνετε τους να σας ανοιχτούν και να σας πουν τι έχουν στο μυαλό τους.

ζωδια Ταύρος
Κάνετε τόσα πολλά για το ταίρι σας και τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι που είναι μόνο για εσάς. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα γεύμα στο αγαπημένο σας μέρος ή αγοράστε λουλούδια για τον εαυτό σας, χωρίς κανένα προφανή λόγο. Σας αξίζει να αισθάνεστε υπέροχα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ο έρωτας είναι στο μυαλό σας σήμερα και ευτυχώς, το ίδιο σκέφτεται και το ταίρι σας! Κάντε τους έκπληξη με μια βραδιά ραντεβού. Το να αναταράσσετε την καθημερινότητα, κρατάει τη σχέση σας ενδιαφέρουσα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Έχετε μπει στον πειρασμό να παρατήσετε αυτό που κάνετε και να ξεκινήσετε κάτι νέο με το ταίρι σας, αλλά αυτή τη στιγμή θα πρέπει να φροντίσετε τις μισοτελειωμένες δουλειές σας. Μόλις ξεμπερδέψετε με τις εκκρεμότητες σας, θα νιώσετε ελεύθεροι να κάνετε ότι θέλετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Το ταίρι σας ήταν στο πλευρό σας τις τελευταίες ημέρες και τώρα ήρθε η ώρα να τους ανταποδώσετε τη χάρη. Θα εκτιμήσουν την υπομονή σας και την κατανόηση σας, ενώ εκείνοι παλεύουν με κάποια δικά τους θέματα.

ζωδια Παρθένος
Θα δυσκολευτείτε να πάρετε μια απόφαση σήμερα. Αν ακόμα δεν μπορείτε να αποφασίσετε, αφού έχετε εξετάσει όλες σας τις επιλογές, ρωτήστε το ταίρι σας τι θα έκανε εκείνο. Μπορεί να έχουν μια τελείως διαφορετική οπτική πάνω στο θέμα.

ζωδια Ζυγός
Είναι η ιδανική στιγμή να γεμίσετε τη ζωή σας με δραστηριότητες, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε τις προτεραιότητες σας σε ισορροπία. Συνεργαστείτε με το ταίρι σας για να σχεδιάσετε το χρόνο σας, έτσι ώστε και οι δυο σας να μπορέσετε να κάνετε όλα αυτά που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Η υπομονή σας μπορεί να δοκιμαστεί σήμερα, όταν το ταίρι σας δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση. Προσφέρετε κάποιες προτάσεις σας και έπειτα απομακρυνθείτε από το πρόβλημα. Μπορείτε να μεταβείτε σε κάτι άλλο, ενώ εκείνοι λύνουν το θέμα τους.

ζωδια Τοξότης
Έχετε μια δύσκολη απόφαση να πάρετε, αλλά μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία λιγότερο δύσκολη. Περάστε λίγο χρόνο ζυγίζοντας τις επιλογές σας και χρησιμοποιήστε το ταίρι σας ως ακροατή. Μαζί θα κάνετε τη σωστή επιλογή.

ζωδια Αιγόκερως
Διασκεδάστε εξερευνώντας διαφορετικές κουλτούρες μαζί με το ταίρι σας σήμερα. Επιλέξτε ένα ρεστοράν με κουζίνα που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά. Αν σας αρέσει, μπορεί να έχετε βρει τον προορισμό των επόμενων διακοπών σας.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Αν βαριέστε να κάνετε το ίδιο πράγμα όλη την ώρα, βρείτε κάτι νέο να μοιραστείτε με το ταίρι σας. Βρείτε μια δραστηριότητα που απασχολεί και τους δυο σας και διεγείρει την διανοητική πλευρά σας.

ζωδια Ιχθύες
Αν νιώθετε πως η ζωή σας είναι πηγμένη από πάρα πολλά πράγματα, ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύετε με αυτά που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Συνεργαστείτε με το ταίρι σας για να αποφασίσετε τι θα μείνει και τι πρέπει να φύγει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia