αστρολογικες προβλεψεις για δύο 9/06 Πέμπτη

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

αστρολογικες προβλεψεις για δύο

ζωδια Κριός
Νιώθετε κολλημένοι στην ρουτίνα σας; Ανακαλύψτε νέες πιθανότητες μαζί με το ταίρι σας σήμερα. Μιλήστε τους για το τι θα θέλατε να δοκιμάσετε και ενθαρρύνετε τους να μοιραστούν και οι εκείνοι τις ιδέες τους επίσης.

ζωδια Ταύρος
Έχετε το ταίρι σας κοντά στο πλευρό σας σήμερα, δεν είναι η ιδανική στιγμή να είστε μόνοι. Θα νιώθετε ανοιχτοί και πρόθυμοι να μιλήσετε για τα πάντα, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία για να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί τους;

 

ζωδια Δίδυμοι
Να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τις ανάγκες σας σήμερα. Το ταίρι σας δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας και δεν μπορεί να μαντέψει το τι θέλετε. Αν τους λέγατε τι θα σας έκανε χαρούμενους, θα το κάνουν πραγματικότητα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μην βιαστείτε να αραδιάσετε τις σκέψεις σας στο ταίρι σας σήμερα, γιατί μπορεί να πείτε κάτι που δεν το εννοείτε πραγματικά. Αν μιλήσετε χωρίς να σκεφτείτε, προετοιμαστείτε για να εξηγηθείτε.

zwdia-09

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Κάποιες φορές θα πρέπει να εμφανιστείτε σε εκδηλώσεις που δεν σας ενδιαφέρουν στην πραγματικότητα. Αλλά μην ανησυχείτε, με το ταίρι σας στο πλευρό σας, μπορείτε να περάσετε καλά ακόμα και στο πιο βαρετό πάρτι.

ζωδια Παρθένος
Θα έχετε την ενέργεια σήμερα να αντιμετωπίσετε ότι η μέρα φέρει στο δρόμο σας και θα σας μείνει και υπόλοιπο για να την αφιερώσετε στο ταίρι σας. Προσπαθήστε να ξεπετάξετε όλα τα βαρετά πράγματα νωρίς, έτσι ώστε να περάσετε απευθείας στο καλό κομμάτι!

ζωδια Ζυγός
Ετοιμαστείτε να απογειώσετε τη σχέση σε ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Η αγάπη που νιώθετε για το ταίρι σας, θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να γίνετε δυνατότερη. Το τι έρχεται στη συνέχεια, είναι απολύτως στο χέρι σας!

zwdia - love

ζωδια Σκορπιός
Προσπαθήσετε να αποφύγετε τους τσακωμούς στην σχέση σας σήμερα, ακόμα και αν σημαίνει να υποχωρήσετε και ας πιστεύετε πως είστε σωστοί. Το ταίρι σας μπορεί να έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του σήμερα, οπότε μην τους δυσκολέψετε κι άλλο.

ζωδια Τοξότης
Πάρτε την ευθύνη των πράξεων και των λεγόμενων σας σήμερα. Αν πείτε κάτι που θα στεναχωρήσει το ταίρι σας, μην περιμένετε πολύ για να ζητήσετε συγνώμη. Θα το ξεπεράσουν να καταλάβουν πως είστε ειλικρινείς.

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Γιατί να καθυστερήσετε την ευτυχία, όταν μπορείτε να εκφράσετε την αγάπη σας αυτή τη στιγμή; Δεν χρειάζεστε κάποιον λόγο για να πείτε στο ταίρι σας πόσο πολύ νοιάζεστε. Πείτε το τους σήμερα και δείτε το πρόσωπο τους να φωτίζει.

ζωδια Υδροχόος
Δώστε προσοχή στα μοτίβα μέσα στη σχέση σας, αν δείτε πως επαναλαμβάνετε το ίδιο πράγμα, που δεν λειτουργεί, αναρωτηθείτε το γιατί και έπειτα κάντε βήματα για να το αλλάξετε.

ζωδια Ιχθύες
Τίποτα δεν φαίνετε πραγματικά ξεκάθαρο σήμερα και μπορεί να βρεθείτε με περισσότερες ερωτήσεις, απ’ ότι απαντήσεις. Το ταίρι σας είναι επίσης χαμένο. Εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε την σημερινή ημέρα κάνοντας κάτι ευχάριστο και διασκεδαστικό.