αστρολογικες προβλεψεις για δύο 9/07 Σάββατο

aggigma

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 9/07 Σάββατο

ζωδια Κριός
Η συμπεριφορά σας θα κάνει την διαφορά στο πώς θα εξελιχθεί η σημερινή ημέρα. Αν συμπεριφερθείτε στο ταίρι σας με ανοιχτό και ευγενικό τρόπο, θα λάβετε το ίδιο. Αν είστε γκρινιάρηδες, σας περιμένει μια δύσκολη διαδρομή.

ζωδια Ταύρος
Χαρίστε στον εαυτό σας μια μικρή πολυτέλεια σήμερα. Όταν θα κάνετε κάτι που είναι μόνο για τον εαυτό σας, θα σας βάλει σε υπέροχη διάθεση και αυτό θα αντανακλασθεί και στη σχέση σας με το ταίρι σας.

ζωδια Δίδυμοι
Αν μείνετε ανοιχτοί σε νέες πιθανότητες, μπορεί να δείτε πως έρχονται μόνες τους στο δρόμο σας. Ακούστε τι έχει να σας πει το ταίρι σας σήμερα. Αν σας προτείνουν κάτι νέο, μην διστάσετε, απλά πείτε ναι!

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Όταν κάτι δεν πάει όπως το θέλετε σήμερα, μπορεί να αισθανθείτε αβοήθητοι. Το ταίρι σας είναι εκεί για να σας υποστηρίξει, αλλά να θυμάστε: έχετε μια ισχυρή πηγή δύναμης μέσα σας.

ζωδια Λέων
Αν βρεθείτε να διαφωνείτε με το ταίρι σας σήμερα, να θυμάστε ότι δεν πρέπει να βλέπετε τα πάντα άσπρα ή μαύρα. Έχετε και οι δύο σωστά σημεία, οπότε δουλέψτε για να βρείτε έναν συμβιβασμό.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Ο στόχος σας για σήμερα είναι να φτάσετε σε μία κοινή κατανόηση με το ταίρι σας. Μπορεί να βλέπετε μια κατάσταση από διαφορετικές οπτικές γωνίες, αλλά αν μπορέσετε να δώσετε λίγο ο ένας στον άλλο, θα βρείτε κοινό έδαφος.

ζωδια Ζυγός
Θέλετε να κρατήσετε το ταίρι σας κοντά σας, αλλά μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνει κτητικός. Θα πρέπει να μείνουν μαζί σας επειδή το θέλουν και όχι γιατί τους εγκλωβίζετε.

ζωδια Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει ανυπόμονους για να συμβούν αλλαγές μέσα στη σχέση σας. Θυμίστε στον εαυτό σας πως η κατάσταση δεν δημιουργήθηκε εν μία νυκτί, οπότε και η λύση θα πάρει κάποιο χρόνο επίσης.

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σας αναγκάζει να κοιτάξετε την μικρότερη εικόνα, όσο και την μεγάλη. Με την βοήθεια του ταιριού σας, μπορείτε να καταλάβετε τα μέρη που δημιουργούν το σύνολο.

ζωδια Αιγόκερως
Η επιμονή σας στην δουλειά αποδίδει και τώρα σας δίνεται αναγνώριση. Το ταίρι σας θα θέλει να σας κακομάθει, οπότε αφήστε το. Σας αξίζει να σας φέρονται καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Υδροχόος
Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να αναπολεί το παρελθόν σήμερα. Θυμηθείτε πως δεν μπορείτε να πάτε πίσω και να κάνετε αλλαγές, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο μέλλον για εσάς και το ταίρι σας.

ζωδια Ιχθύες
Δώστε στο ταίρι σας απλόχερα αγάπη και στοργή σήμερα, χαρίστε τους όλα τα αγαπημένα τους πράγματα, κακομάθετε τους! Αν σας ρωτήσουν γιατί είστε τόσο στοργικοί, χαμογελάστε και πείτε τους επειδή το αξίζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia