αστρολογικες προβλεψεις για δύο 9/09 Παρασκευή

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 9/09 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Θα βρείτε μπροστά σας μια πρόκληση μέσα στη σχέση σας που θα σας κάνει να νιώσετε αποθάρρυνση. Μην αφήσετε μια μικρή αναποδιά να σας κάνει να αμφισβητήσετε την καλή σχέση που έχετε με το ταίρι σας.

ζωδια Ταύρος
Ασκείστε διπλωματία όταν αντιμετωπίζετε το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε κάτι. Πείτε τους τι θα θέλατε να κάνετε, χωρίς να είστε πολύ επικριτικοί.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ακούστε τη συμβουλή του ταιριού σας σήμερα, ακόμα κι αν σας φαίνετε λίγο περίεργη. Έχουν διαφορετικές εμπειρίες από εσάς και μπορούν να σας προσφέρουν μια άλλη οπτική. Δείξτε τους ότι εκτιμάτε την ανησυχία τους για εσάς.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδανικές για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με το ταίρι σας. Αρχίστε να σκέφτεστε τα διασκεδαστικά πράγματα που θέλετε να κάνετε μαζί όσο πλησιάζει ο χειμώνας και δώστε στον εαυτό σας κάτι να περιμένει.

ζωδια Λέων
Περάστε λίγο χρόνο συζητώντας τα οικονομικά σας με το ταίρι σας σήμερα. Ακόμα κι αν κρατάτε ξεχωριστά τα οικονομικά σας, θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να βρείτε περιοχές που μπορείτε να κάνετε καλύτερες επιλογές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Θα βρείτε τον εαυτό σας να εξελίσσετε προς την ωριμότητα σήμερα και θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε σε μια κατάσταση με το ταίρι σας. Η λύση που θα βρείτε θα είναι πολύ πιο εύκολη ακόμη και από αυτή που ήλπιζαν.

ζωδια Ζυγός
Αν το άγχος για τη δουλειά σας, απειλεί να σας βγάλει εκτός ισορροπίας, βρείτε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε το μυαλό σας. Το να πάρετε ένα τηλέφωνο το ταίρι σας για κάτι άσχετο, θα πάρει τη σκέψη σας από αυτό που σας προβληματίζει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Αυτή είναι η ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια για κάτι μεγάλο μαζί με το ταίρι σας. Τίποτα δεν είναι υπερβολικό, οπότε αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει. Μόλις ξέρετε τι θέλετε, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα.

ζωδια Τοξότης
Προσπαθήστε να ικανοποιήσετε την πνευματική σας πλευρά σήμερα. Είτε το κάνετε μόνοι σας, είτε με το ταίρι σας, το να περάσετε κάποια ώρα σε ήσυχη σκέψη θα σας ηρεμίσει και θα σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

zwdia-taro-astra

ζωδια Αιγόκερως
Όταν αντιμετωπίζετε το ταίρι σας σήμερα, είναι σημαντικό να μην κάνετε υποθέσεις. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς νιώθουν, ρωτήστε τους. Το να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα.

ζωδια Υδροχόος
Μετά από μια περίοδο που νιώθατε εκτός τόπου, νιώθετε κάπως πιο γειωμένοι σήμερα. Κάντε κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια με το ταίρι σας, ως έναν τρόπο για να ξανασφίξετε τον δεσμό σας.

ζωδια Ιχθύες
Σήμερα θα κατανοήσετε καλύτερα το πώς λειτουργεί το μυαλό του ταιριού σας. Μόλις καταλάβετε τον τρόπο που επεξεργάζονται τις πληροφορίες, θα μπορέσετε πιο εύκολα να συνδεθείτε μαζί τους στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις