αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο 13 /12

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο 13 Δεκεμβρίου Κυριακή 

Ανατολή Ηλίου 07:32 Δύση Ηλίου 17:06

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας τον δικό σας και του συντρόφου σας.

 

ζωδια – Κριός: Δικαιούστε πολλών εξηγήσεων… και θα τις έχετε. Οι αστρολογικές θέσεις, του Ερμή και της Αφροδίτης,  θα βγάλουν μέσα από την ψυχή σας πολλά βαρίδια και θα τα αφήσουν στο παρελθόν. ΜΙλήστε με τον άνθρωπο σας…βοηθάει πολύ!

zodia-taro-45

LOVE LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Ταύρος: Είστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από τις αρχές του μήνα. Πολλές οι πληροφορίες και τα απρόοπτα γεγονότα που σας έχουν φανερωθεί και για συμβάντα πίσω από την πλάτη σας. Μην αντιδράσετε χωρίς πλάνο. Οι μέρες με τον Ερμή να παίζει σκάκι με το μυαλό όλων των γήινων ζωδίων τελειώνουν αρχές του νέου έτους.

LOVE LIFE: Άσχημη

 

ζωδια – Δίδυμοι: Η διάθεση σας για περαιτέρω αισθηματική ασφάλεια στην καρδιά του ανθρώπου σας, έχει φτάσει στα όρια, με αποτέλεσμα να έχετε εκνευριστεί από την αδράνεια της άλλης πλευράς. Εκμεταλλευτείτε τις προσεχείς ημέρες και μιλήστε για όλα  αυτά που σας προβληματίζουν.

LOVE LIFE: Καλή

 

ζωδια – Καρκίνος: Υποστηρίζονται  οι διαπροσωπικές σχέσεις όλων των Καρκινων και όλων των δεκαετιών. Έχετε καταφέρει να επιβάλλετε  την ισορροπία μέσα στον ερωτικό  δεσμό σας,  και αυτό σας χαροποιεί… ! Επιπροσθέτως, θα δείτε θετικές αντιδράσεις που θα σας δικαιώσουν το προσεχές διάστημα.

LOVE LIFE: Μέτρια

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Λέων: Τα άστρα όλα…και η εύνοια τους  θα σας κάνουν να  αισθάνεστε και πάλι ασφαλής. μέσα από την συναισθηματική σας σχέση – γάμο έστω  με τις τόσο αντίξοες αστρολογικές  όψεις που πέρασαν από πάνω σας τον τελευταίο καιρό.

LOVE LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Παρθένος: Αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις υπερβολές με τον σύντροφο σας….και ιδίως για ασήμαντα ζητήματα. Για τους χωρισμένους, δεσμευτικές σκέψεις θα κατακλύσουν το μυαλό τους… για  την νέα εβδομάδα.

LOVE LIFE:  Άσχημη

 

ζωδια – Ζυγός: Δεν παίρνετε ελαφρά την καρδία… αποφάσεις για το μέλλον … και αυτό στεναχωρεί τον σύντροφο σας… ιδίως αν έχετε μακροχρόνια σχέση! Οι ενασχολήσεις και των δύο έχουν αρχίσει και ενοχλούν την καθημερινότητα του άλλου.

LOVE LIFE: Καλή

ζωδια – Σκορπιός: Οι αλλαγές ήταν αναμενόμενες. Ο Άρης σε δύσκολες όψεις  πάνω σας, θα σας βάλει σε μια σειρά από σκέψεις για τον δεσμό σας. Ο  έρωτας και οι αγάπη για τους Σκορπιούς που έχουν ταλαιπωρηθεί ..θα ξαναπροβάλουν και θα αποδώσουν λύσεις για όλους μέσα στην μοναξιά τους!

LOVE LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Τοξότης: Ο ιδανικός  τρόπος αντιμετώπισης της προδοσίας είναι η απομάκρυνση και χωρίς εντάσεις. Οι αστρολογικές  όψεις απέναντι σας, δημιουργούν ένα κλίμα ανακρίβειας μέσα στα ζευγάρια των Τοξοτών .. που είτε έχουν βρει αλλού ταίρι… !

LOVE LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Αιγόκερως: Θα περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπο σας και αυτό θα συμβεί λόγω της αστείρευτης κινητικότητας  που έχετε εκ ζωδιου. Βιώνετε πραγματικά  συναισθήματα… και εισπράττετε που μέσα στο έτος πιθανόν  θα σας οδηγήσουν σε δέσμευση ζωής.

LOVE LIFE: Μέτρια

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Υδροχόος: Πολλά τα γεγονότα  και οι άσχημες εκπλήξεις που θα προστεθούν στον μακρύ κατάλογο των καθυστερήσεων και των αναβολών που σας έχουν τύχει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τα αστρολογικά δεδομένα,  θα σας οδηγήσουν και πάλι στον προγραμματισμό της ερωτικής σας ζωής.

LOVE LIFE: Καλή

 

ζωδια – Ιχθύς: Θα περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπο σας και αυτό θα συμβεί λόγω της αστείρευτης κινητικότητας  που έχετε εκ ζωδιου. Βιώνετε πραγματικά  συναισθήματα…  που  πιθανόν  θα σας οδηγήσουν σε δέσμευση ζωής.

LOVE LIFE: Άριστη

tarw-taro-xartomanteia