αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο 21/12

zwdia-shmera-imerisies-161014

αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο 21 Δεκεμβρίου Δευτέρα

Ανατολή Ηλίου 07:37 Δύση Ηλίου 17:09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας τον δικό σας και του συντρόφου σας.

ζωδια – Κριός: Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από την άσχημη ψυχολογική σας φάση, και δώστε μια παραπάνω προσοχή στις ανάγκες και του ανθρώπου σας, που δηλώνει παρατημένος το τελευταίο χρονικό διάστημα.
LOVE LIFE: Καλή

zodia-taro-45

ζωδια – Ταύρος: Μπορείτε να ονειρευτείτε από κοινού νέες προοπτικές. Αυτό προϋποθέτει ότι και οι δύο θα έχετε πρώτα καταφέρει να απομακρυνθείτε από αμαρτίες του παρελθόντος, που πιθανόν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να σας βαραίνουν.
LOVE LIFE: Άριστη

ζωδια – Δίδυμοι: Μια προσοχή παραπάνω μέχρι τις 23/12, καθώς μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα σας ενοχλήσουν. Το συντροφικός ας ταίρι, έχει δείξει σημάδια ερωτικής κούρασης και απομάκρυνσης.
LOVE LIFE: Άσχημη

ζωδια – Καρκίνος: Διαγράψτε από την ζωή σας άτομα που τυχόν να σας ενοχλούν την καθημερινότητα. Αντιθέτως θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά με την προσωπική σας κατάσταση που χρειάζεται ανανέωση. Τα αστρολογικά συναινούν σε δράσεις που θα σας αναζωογονήσουν.
LOVE LIFE: Καλή

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Λέων: Οι καθημερινές συνήθειες και η ρουτίνα δεν ταιριάζει σε κανένα αέρινο ζωδιο, και πόσο μάλλον σε εσάς. Ωστόσο, κάντε την προσπάθεια σας για να τραβήξετε μακριά τον άνθρωπο σας, από την βαρεμάρα και την ανία που την βλέπετε να σας πλησιάζει επικίνδυνα.
LOVE LIFE: Μέτρια

ζωδια – Παρθένος: Αν η σχέση σας έχει προχωρήσει σε ένα πιο σοβαρό και επίσημο επίπεδο, τότε θα πρέπει και εσείς να αλλάξετε νοοτροπία και σκέψη γύρω από την στάση σας στην καθημερινότητα. Πλέον δεν είστε μόνοι για να πράττετε ανεξάρτητα, και πιθανόν έτσι να ενοχλείτε τον ταίρι σας.
LOVE LIFE: Μέτρια

ζωδια – Ζυγός: Ανοίξτε ακόμα περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο, και μην εγκλωβίζεστε μόνο γύρω από τον σύντροφο σας, που δηλώνει ότι ‘πνίγεται΄. Η επικοινωνία σας μπορεί να βελτιωθείς σημαντικά μετά τις 23/12 που η Σελήνη προχωράει στο επόμενο ζωδιο
LOVE LIFE: Άριστη

ζωδια – Σκορπιός: Διεκδικήστε μεγαλύτερο μερίδιο από την καρδιά του συντρόφου σας. Όλο το πλανητικό σύστημα είναι ευνοϊκό και γενναιόδωρο με το ζωδιο σας… και για πολύ καιρό ακόμα.
LOVE LIFE: Καλή

ζωδια – Τοξότης: Προετοιμαστείτε για ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην σχέση σας. Η συμπεριφορά του ταιριού σας πρόκειται να γίνει πολύ πιο εξωστρεφείς και ερωτική μέσα σε αυτόν τον μήνα. Τα αστρα στέκονται σύμμαχοι σας.
LOVE LIFE: Μέτρια

ζωδια – Αιγόκερως: Προσπαθήστε να λιώσετε τον πάγο μεταξύ σας. Οι μέρες που πέρασαν σας βρήκαν σε δυο διαφορετικά στρατόπεδα… και αυτό είναι καταφανέστατο ότι έχει επηρεάσει την επικοινωνία
LOVE LIFE: Μέτρια

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Υδροχόος: Είστε σε δυναμική θέση, και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα σκαμπανεβάσματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας, λόγω παρεξηγήσεων και λοιπών διαφορών.
LOVE LIFE: Άριστη

ζωδια – Ιχθύς: Πρέπει να προσφέρετε ακόμα περισσότερα σε έναν σύντροφο που δείχνει ότι δεν παίρνει όλα όσα θα ήθελε από αυτήν την σχέση. Αυτό μπορεί να είναι και αλήθεια. Τολμήστε να ανοίξετε τους διάλογους… που θα φέρουν στην επιφάνεια τα όποια κρυμμένα θέματα που χρειάζονται επίλυση.
LOVE LIFE: Καλή