Αστρολόγος προβλέψεις Κυριακή 28/10

karma-karmikes-sxeseis

Αστρολόγος προβλέψεις Κυριακή 28/10

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Τον Ήλιο στον Σκορπιό συντροφεύουν η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Δίας. Ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου και θα συναντηθεί ξανά με τον Ήλιο στις 26 Νοεμβρίου. Θα είναι μια θαυμάσια μέρα, που θα βελτιώσει κατά πολύ την ενέργεια σε όλους και όλα!

Σήμερα η Σελήνη θα είναι σε κενό πορείας στους Διδύμους. Είστε ανεξάρτητοι και ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θελήσετε. Μια ποικιλία καταστάσεων θα σας κρατά προσηλωμένους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, χαρίζοντας μια αίσθηση θαλπωρής στις επιλογές σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Κυριακή θα είναι μια δύσκολη μέρα λόγω των εντάσεων που πολλοί από εσάς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν. Η μέρα υποδεικνύει περισσότερες συγκρούσεις, διαφωνίες ακόμη και χωρισμούς. Ιδιαίτερα τεταμένες θα είναι οι οικογενειακές σχέσεις των ατόμων που γεννήθηκαν στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Τα προβλήματα στο σπίτι που θα προκύψουν σήμερα απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν. Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Κυριακή θα είναι μια καλή ημέρα για συνομιλίες ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα ή με οικονομικά έγγραφα. Θα χαρείτε με κάποια χρήματα ή με μια πρόταση που μπορεί να σας φέρει κάποιο εισόδημα. Σήμερα, οι σχέσεις σας με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου θα είναι σημαντικές για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα συναντήσετε άτομα που περιμένουν να σας επισκεφθούν ή με τα οποία θα θέλετε να μιλήσετε για σημαντικά θέματα. Η εξέλιξη αυτών των γεγονότων δεν θα είναι προς όφελός σας ή τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που θέλετε. Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να προσέξετε τα βιαστικά συμπεράσματα και να επιτρέψετε την εξέλιξη κάποιων γεγονότων για τις επόμενες ημέρες.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων που σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Η μέρα φέρνει περισσότερες οικογενειακές δεσμεύσεις και η εξέλιξή τους δεν θα εξαρτάται σχεδόν καθόλου από εσάς. Οι άνδρες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια θα έχουν μια δυσάρεστη διαμάχη ή σύγκρουση με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας στον κύκλο των συγγενών ή φίλων τους.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα προσδοκάτε μια ευχάριστη και επιτυχημένη μέρα. Σε γενικές γραμμές, αυτό θα συμβεί. Θα λάβετε σημαντικά και χρήσιμα νέα και πληροφορίες βάσει των οποίων θα κάνετε τα σχέδιά σας για την επόμενη εβδομάδα. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με ένα έγγραφο, μια πρόσκληση ή πρόταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia