Αστρολόγος προβλέψεις 01/06 Σάββατο

gynaika-skorpios-rantevoy-antras-tayros

Αστρολόγος προβλέψεις 01/06 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω που κυβερνά και επικρατεί η σταθερότητα.

Όλα είναι αίσια, πραγματικά καλά. Δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο για να νιώθετε καλά: Το μόνο που χρειάζεται, είναι να έχετε εσείς τον έλεγχο της ζωής σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο. Σχηματίζει αίσιες όψεις με την Αφροδίτη και τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Οι συγκυρίες λειτουργούν υπέρ σας, γι’ αυτό να προχωράτε μπροστά με αυτοπεποίθηση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα εστιάσετε την προσοχή σας κυρίως σε δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι ή το εξοχικό σας, βελτιώσεις ή άλλες χειρωνακτικές εργασίες. Θα έχετε αρκετό χρόνο για ξεκούραση και ευχάριστες εμπειρίες με τα μέλη της οικογένειας σας.

Το Σάββατο μπορεί να χαρείτε με νέα ή με κάποιο γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή με μια γυναίκα νεαρής ηλικίας. Ίσως να ταξιδέψει κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου ή τώρα βρίσκεται μακριά σας. Δυστυχώς, σήμερα θα λάβετε δυσάρεστα νέα για κάποιον γνωστό σας που θα σας στενοχωρήσουν.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 01/06 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για ταξίδια. Μπορεί να ταξιδέψετε για συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς. Σήμερα, θα χρειαστεί να πάρετε μια γρήγορη απόφαση που σχετίζεται με μια απροσδόκητη αλλαγή, κατάσταση ή πρόταση. Η σημερινή μέρα δεν φέρνει χρήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στα άτομα της οικογένειας σας που αντιμετωπίζουν διάφορα σημαντικά γεγονότα στην προσωπική τους ζωή. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα και δεν αποκλείονται νέες ερωτικές (ή και διαδικτυακές) επαφές. Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για ένα ταξίδι αναψυχής ή για τουρισμό.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα πρέπει να διεκπεραιώσετε καθήκοντα που σχετίζονται με το σπίτι ή την περιουσία σας. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για τέτοιου είδους εγχειρήματα και θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα πάντα, καθώς θα λάβετε βοήθεια και υποστήριξη από σημαντικούς ανθρώπους. Αν ταξιδέψετε μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή να αντιμετωπίσετε προβλήματα με άτομα από άλλα μέρη.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/06 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο είναι πιθανόν κάποιοι φίλοι σας που μένουν κοντά σας, να θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σας με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, συνομιλίες και πολλά άλλα. Η ημέρα υποδεικνύει πολλά νέα που θα είναι σημαντικά για την επιτυχία σας. Τα προβλήματα στο χώρο εργασίας σας θα σας δείξουν ότι οι ικανότητές σας είναι περιορισμένες σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66